SamsungYleinen

Samsungin tuleva älykello on Galaxy Watch 3 – paljastui jo virallisilta sivuilta

Samsung Galaxy Watch Active 2 -alumiiniversiot.

Samsungin tiedetään valmistelevan uuden älykellon julkaisua yhdessä Galaxy Note20 -puhelimien yhteydessä. Kyseinen älykello on paljastunut jo aikaisemmin FCC:n tietokannasta, jolloin ei vielä ollut varmaa olisiko kyseessä uusi Galaxy Watch -älykello vai Galaxy Watch Active 3 -älykello. Nyt sertifiointitiedot ovat vahvistaneet tulevan kellon nimen olevan Galaxy Watch 3.

Tuoreiden sertifiointitietojen lisäksi Galaxy Watch 3 on käväissyt pikaisesti Samsungin Etelä-Korean sivuilla, vaikka sen kautta ei mitään kovin erikoista päässyt paljastumaan. Ainoat paljastuneet tiedot olivat laitteen mallinumerot, joka olivat SM-R840NZKAKOO/SM-R840NZSAKOO ja SM-R850NZDAKOO/SM-R850NZSAKOO, jotka viittaavat nähtävästi 41 mm ja 45 mm variantteihin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisempien tietojen mukaan Galaxy Watch 3 olisi valmistettu ruostumattomasta teräksestä, mutta tarjolle pitäisi olla tulossa myös alumiininen versio sekä titaaninen versio. Lasina Samsung hyödyntää Gorilla Glass DX -lasia ja kellon rakenne pitäisi olla MIL-STD-810G-standardin mukaisesti iskun- ja vedenkestävä. Kelloon tiedetään olevan tulossa myös GPS-yhteydet sekä LTE-tuki.

Tuoreimpien tietojen mukaan Samsung olisi julkaisemassa uudet Galaxy Note20 -malliston huippupuhelimet sekä Galaxy Fold 2 -taittuvanäyttöisen laitteen globaalisti 5. elokuuta. Galaxy Watch 3 saatetaan nähdä tuolloin, mutta yleisesti Samsung on julkaissut älykelloja myös ennen uusia huippupuhelimia.

Samsung Galaxy Watch 3 -älykellon tukisivu Samsungin Etelä-Korean virallisilla sivuilla.

Lähde: Sammobile.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung