AndroidGoogleHTCYleinen

HTC:n valmistava Nexus-puhelin kuvavuodossa – tulossa historian rumin puhelin?

nexus2cee_sailfishcollageridiculous_thumbGoogle ja HTC ovat julkaisemassa tämän vuoden aikana uudet Nexus -puhelimet, joista ei ole toistaiseksi tiedetty juuri mitään, mutta nyt Android Police -sivusto on julkaissut muutaman kuvan tulevasta ”Sailfish” -koodinimellä kulkevasta Nexus -mallista.

Kuvissa puhelin näyttää rakentuvan lähes kokonaisuudessaan metallista, mutta takakuorta on koristamassa massiivinen lasinen alue. Uutuuslaite näyttää takaosasta paljon iPhone 6 -mallilta, mutta muu ulkoinen olemus tuo mieleen HTC 10 -lippulaivapuhelimen. Kuvista voi nähdä myös, että puhelimesta tulee löytymään sormenjälkilukija sekä varsin suuret reunat näytön ympäriltä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

HTC:n tiedetään kehittävän ainakin kahta Nexus-puhelinta, joiden erot ovat pienet ja molemmat rakentuisivat metallisen rungon ympärille. Nyt kuvissa esiintyvä puhelin on koodinimeltään ”Sailfish” ja vielä varsin tuntematon laite on nimeltään ”Marlin”.

HTC on tänään myös saanut FCC -hyväksynnän puhelimelle, jonka mallinimi on G-2PW2100. Pelkästä mallinimestä ei kuitenkaan voi päätellä, että kyseessä on tuleva Nexus -puhelin. FCC kuitenkin julkaisee useita asiakirjoja julkisesti netistä, joiden joikosta löytyy myös teksti ”We, HTC Corporation, hereby declare that the user guide submitted for review is draft and the final version will be made publicly available on Google’s website (http://support.google.com/nexus) at the time the product is commercially released.” Kyseinen teksti paljastaa, että kyseessä on tuleva Nexus-puhelin.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android