HuaweiYleinen

Huawei avasi Suomessa Huawei Music -suoratoistopalvelun – sisältää yli 50 miljoonaa kappaletta

Huawei on julkaissut Suomen markkinoille yhtiön uuden Huawei Music -suoratoistopalvelun, joka on haastaja muun muassa tutulle Spotifylle. Huawein palvelusta löytyy yli 50 miljoonaa kappaletta ja 1,2 miljoonaa albumia maailman suurimmilta levy-yhtiöiltä kuten Warner Music, Sony Music ja Universal Music.

Uudet käyttäjät saavat tilauspohjaisen palvelun käyttöönsä kolme ensimmäistä kuukautta veloituksetta rekisteröidyttyään 26. huhtikuuta mennessä, minkä jälkeen Huawei Music on saatavilla tilaajille 9,99 euron hintaan kuukaudessa. Huawei Music -sovellus on esiasennettuna Huawein puhelimissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Music -palvelulla on jo 160 miljoonaa kuukausittaista käyttäjää ja se on saatavilla 16 Euroopan maassa. Palvelu tarjoaa laajan valikoiman musiikkia ilman suoratoistoa keskeyttäviä mainoksia. Kuunneltava ei lopu kesken, sillä yli 50 miljoonan kappaleen ja 1,2 miljoonan albumin kirjasto vastaa jopa 300 vuoden yhtäjaksoista musiikin suoratoistoa.

Huawei Music toimii saumattomasti yhteen muiden Huawei-laitteiden kanssa aina älypuhelimista ja tableteista kuulokkeisiin ja älykelloihin. Huawei Watch -käyttäjiä ilahduttavat esimerkiksi juoksuteemaiset soittolistat. Huawei Music -palvelussa on myös sisäänrakennettu Huawei Histen 3D -taajuuskorjain, jotta käyttäjät voivat kokea virtuaalisen surround-äänen kuulokkeiden kautta kolmessa eri tilassa.

”Uudet Huawei Music -palvelun käyttäjät saavat suoratoistopalvelun käyttöönsä veloituksetta kolmeksi ensimmäiseksi kuukaudeksi. Toivomme musiikin tuovan pientä iloa meille kaikille näinä aikoina. Huawei Music on vain yksi esimerkki mobiilipalveluista, joita kehitämme vauhdilla tarjotaksemme kuluttajille todellisia sovellusvaihtoehtoja ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen”, kertoo Huawein kuluttajaliiketoimintayksikön mobiilipalveluiden johtaja Jervis Su.

Huawei Music tuli julkaisun yhteydessä saataville 16 Euroopan maahan, mukaan lukien Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska, Yhdistynyt kuningaskunta, Irlanti, Saksa, Ranska, Espanja, Belgia, Sveitsi, Alankomaat, Portugali, Itävalta ja Kreikka. Jatkossa Huawein tavoitteena on tuoda palvelu tarjolle myös muissa Euroopan maissa.

Kaikki Huawei-käyttäjät, joilla on EMUI 4.0 tai sitä uudempi käyttöjärjestelmä Huawei-laitteissaan saavat sovelluksen sisäisen Huawei Music -päivitysilmoituksen 26. maaliskuuta alkaen. Huawei Music -palvelun voi ladata Huawei AppGallerysta. Käyttäjien tulee tunnistautua Huawei ID-käyttäjätunnuksella ja rekisteröityä palveluun saadakseen kaikki sen ominaisuudet käyttöön. Tilauspohjaisen palvelun hinta on 9,99 euroa kuukaudessa.

Lähde: Huawei (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. No minun p3proni (emui 10) ainakin sanoo ”ei yhteensopiva”.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei