HuaweiYleinen

Huawei Video -suoratoistopalvelu saataville myös Suomessa

Huawei Video -suoratoistopalvelu on laajentunut nyt myös Suomen markkinoille. Palvelu laajentaa samalla tarjontaansa yli 50 000 nimikkeellä. Huawei Video -palvelun valikoimasta löytyy niin kansainvälisiä kuin eurooppalaisiakin videosisältöjä. Huawei toi Suomessa tarjolle myös Spotifyn haastajan, eli Huawei Music -suoratoistopalvelun, josta voi lukea lisää täältä.

Huawei Video -suoratoistopalvelu lanseerattiin alun perin Italiassa ja Espanjassa syyskuussa 2018 ja palvelulla on jo 140 miljoonaa aktiivista käyttäjää kuukausittain. Huawei parantaa ja kehittää jatkuvasti Huawei Video -palvelunsa sisältöä ja sinne on lanseerauksen yhteydessä lisätty yli 50 000 nimikettä, mukaan lukien 30 000 ilmaista videota. Viihdekirjasto tarjoaa käyttäjälleen laajan skaalan erilaisia sisältöjä, joista valita; kansainvälisiä ja kotimaisia sarjoja, hittielokuvia, lyhytelokuvia, uutisia, urheilua sekä dokumentteja. Palveluun ladataan tuhansittain uusia nimikkeitä viikoittain.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Videosisältöä voi nauttia joustavasti monilla eri tavoilla. Käyttäjä voi rekisteröityä tilauspohjaiseen palveluun tai myös halutessaan vuokrata yksittäisiä sisältöjä. Lisäksi palvelusta löytyy laaja valikoima uutis-, fakta- ja viihdesisältöä ilmaiseksi. Huawei Video -palvelusta on myös mahdollista vuokrata uusimpia ensi-iltaelokuvia 48 tunnin ajaksi ilman, että heidän täytyy tilata suoratoistopalvelua. Tämän ansiosta käyttäjät voivat nauttia palvelun tarjoamasta sisällöstä silloin kun heille parhaiten sopii.

Huawei tarjoaa palvelussaan uusinta teknologiaa helpottaakseen käyttäjien jokapäiväistä elämää ja Huawei Video -palvelun graafista käyttöliittymää on paranneltu palvelun käyttämistä älypuhelimella silmällä pitäen. Tämä tekee käyttökokemuksesta entistä miellyttävämmän.

”Meillä on ilo lanseerata Huawei Video -palvelu uusiin maihin uusien käyttäjien saataville. Pyrimme suoratoistopalvelun avulla tuomaan enemmän valinnanvaraa kuluttajille ja toivomme, että se tuo iloa ihmisten elämään näinä aikoina”, kertoo Huawein kuluttajaliiketoimintayksikön mobiilipalveluiden johtaja Jervis Su.

Huawei Video on nyt saatavilla kymmenessä uudessa maassa, mukaan lukien Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska, Saksa, Ranska, Yhdistynyt kuningaskunta, Puola, Turkki ja Venäjä Huawein tavoitteena on tuoda palvelu tarjolle myös muihin Euroopan maihin tulevan kevään aikana.

Kaikki Huawei-käyttäjät, joilla on EMUI 8.0 tai sitä uudempi käyttöjärjestelmä Huawei-laitteissaan, voivat päivittää Huawei Video -sovelluksensa yksinkertaisesti avaamalla sovelluksen puhelimellaan. Sovelluksen päivitys onnistuu myös AppGalleryn kautta. Käyttäjien tulee tunnistautua Huawei ID -käyttäjätunnuksella ja rekisteröityä palveluun saadakseen kaikki sen ominaisuudet käyttöön.

Lähde: Huawei (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei