OnePlusYleinen

Julkaisematon OnePlus 8 Pro esillä uudessa kuvassa vihreänä– myös tekniset tiedot vuodon kohteena

OnePlussalta odotetaan kevään aikana uusia OnePlus 8- ja OnePlus 8 Pro -älypuhelimia ja jo aikaisemmin puhelimet on nähty luotettavissa 3D-mallinnuksissa. Nyt samainen lähde on julkaissut viralliselta vaikuttavan kuvan OnePlus 8 Pro -älypuhelimesta vihreässä väriversiossa.

Uudessa kuvassa OnePlus 8 Pro on esillä joka sivulta katsottuna. Takaosassa on neljä kamerasensoria, joista kolme on pystysuorassa alueessa ja yksi vasemmalla puolella. Lisäksi kameroiden rinnalla nähdään todennäköisesti laseranturit sekä kaksois-LED-salama. Takaosassa on myös OnePlussan uusittu logo sekä OnePlus-teksti. Laitteen etuosassa on reunoilta kaartuva näyttöpaneeli, johon on tehty etukameraa varten reikä. Puhelimen etuosassa nähdään myös puheluihin käytettävä kuuloke.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 8 Pron yläreunassa on esillä yksi mikrofoni, kun taasen alareunassa on kaiutin, USB-C-tyypin latausliitin, yksi mikrofoni sekä SIM-korttitelakka. Laitteen oikeassa kyljessä nähdään ilmoituskytkin sekä virtapainike. Vasemmassa kyljessä on ainoastaan äänenvoimakkuuspainikkeet.

Vuotaneiden tietojen mukaan OnePlus 8 Pro saisi 6,78 tuuman AMOLED-näyttöpaneelin. Takaosan kameran odotetaan koostuvan 48 megapikselin pääkamerasta, 48 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 8 ja 5 megapikselin kameroista, joiden käyttötarkoitusta ei vielä tiedetä. Todennäköisesti toinen on telekamera ja toinen makrokamera. Laitteen etuosaan odotetaan 16 megapikselin kameraa.

Tehoista tulee vastaamaan luonnollisesti Snapdragon 865 -järjestelmäpiiri, joka tarjoaa myös 5G-modeemin. RAM-muistia tulee olemaan 8 tai 12 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa vastaavasti 128 tai 256 gigatavua. OnePlus 8 Pron akku on huhujen perusteella kooltaan 4510 milliampeerituntia ja sen odotetaan tukevan 30 watin pikalatausta langallisena sekä langattomana. Puhelimeen odotetaan lisäksi 3 watin käänteistä langatonta latausta. OnePlus 8 Pron odotetaan olevan myös IP68-luokituksen mukaisesti vedenkestävä.

Huhujen mukaan OnePlus 8 -malliston puhelimet saatettaisiin julkaista 15. huhtikuuta, mutta OnePlus ei ole itse vielä vahvistanut sitä.

Lähde: Igeeksblog.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus