HuaweiYleinen

Huawei Band 9 -aktiivisuusranneke nyt myynnissä 69 euron hintaan – Sisältää Suomessa kehitettyjä ratkaisuja

Huawei Band 9

Huawei julkisti alkukeväästä uuden edullisemman hintapisteen Huawei Band 9 -aktiivisuusrannekkeen valituissa maissa. Nyt pari kuukautta myöhemmin laite on tullut myyntiin myös Suomessa.

Suomessa myyntiin on saatu kolme eri väriversiota, jotka ovat valkoinen, pinkki sekä musta. Hintaa aktiivisuusrannekkeella on 69 euroa. Osa väreistä on jo saatavilla, mutta laajempi saatavuus avautuu vasta toukokuun puolivälin jälkeen. Huawei Band 9 on saatavilla artikkelin kirjoitushetkellä Powerilta, Verkkokauppa.comilta sekä Gigantilta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tällainen on Huawei Band 9

Uutuuslaitteen luvataan vievän mukavuuden uudelle tasolle, sillä Band 9 on vain 14 gramman painoinen. Paksuutta on 8,99 millimetriä.

Vaaleanpunaisessa mallissa on fluoroelastinen ranneke, joka tarjoaa Huawein mukaan kestävyyttä ja mukavuutta ärsyttämättä ihoa. Huawei Band 9 tuo mukanaan myös uuden nopeasti irrotettavan teknologian rannekkeiden kiinnitykseen, joka mahdollistaa rannekkeen vaihdon vain 3 sekunnissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Laite on varusteltu 1,47 tuuman kokoisella AMOLED-näyttöpaneelilla, jossa on 368 x 194 pikselin tarkkuus. Huawei on pyrkinyt kaventamaan kehyksiä ja mukana on nyt 2,5D-lasi, joka kaartuu hieman. Huawei Band 9 tarjoaa yli 10 000 erilaista kellotaulua, jotka löytyvät Huawei Health -sovelluksen kautta.

Huawei Band 9 tuo mukanaan ensimmäistä kertaa uusimman Huawei TruSleep 4.0 -uniteknologian, joka seuraa unta aikaisempaa paremmin. Aktiivisuusranneke tarjoaa käyttäjille edelleen tieteeseen perustuvan harjoitusjärjestelmän, jonka pohjana toimii Suomessa kehitetty TruSport-algoritmi. Algoritmi arvioi myös juoksukapasiteetti-indeksin (RAI), maksimaalisen hapenkulutuksen, harjoituskuormituksen, palautumisajan ja palautumissykkeen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Laitteen mukana on 100 harjoitustilaa, mukaan lukien juoksu, pyöräily, uinti ja kiipeily, se kattaa laajan valikoiman suosittuja, yleisiä ja erikoistuneita urheiluaktiviteetteja. Huawei Band 9 tuo mukanaan uudet aktiivisuusrenkaat (Move, Exercise ja Stand). Huawein mukaan toiminto motivoi käyttäjiä saavuttamaan aktiivisuusrenkaat päivittäin, mikä kannustaa hyviin liikuntatottumuksiin. Uuden sukupolven aktiivisuusrenkaiden avulla voi helposti tarkastella päivittäisiä tilastoja, kuten askeleita, matkaa, kaloreita ja harjoituksen kestoa.

Huawei on parantanut aktiivisuusrannekkeen antureita, sillä nyt mukana on paranneltu optinen PPG-anturimoduuli, 9-akselinen liiketunnistin ja ympäristön valon tunnistin.

Huawei Band 9 tukee pikalatausta, joka tarjoaa vain 5 minuutissa käyttöajan kahdeksi päiväksi. Täyteen latautuminen kestää 45 minuuttia. Akunkesto on peräti 14 päivää vähäisessä käytössä ja 9 päivää tyypillisessä käytössä. Always-on-display-toiminto tiputtaa akunkeston 3 päivään.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei