Huawei

Huawei Enjoy 6 halpispuhelin julki – vaatimattomat ominaisuudet ja suuri akku

huawei-enjoy-6-03Huawei on tänään esitellyt uuden alempaan hintaluokkaan sijoittuvan puhelimen, joka kantaa nimeä Enjoy 6. Uutuuspuhelin ei teknisesti ole kovinkaan edistynyt ja siitä löytyy monilta osilta jo vanhentunutta tekniikkaa.

Kuvissa puhelin näyttäisi koostuvan metallista, mutta näin ei kuitenkaan ole, sillä runko on kokonaisuudessaan muovia. Enjoy 6 tulee saataville metallinhohtoisissa väreissä, jotka ovat harmaa, valkoinen, pinkki, sininen ja kulta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Enjoy 6 ei tällä kertaa pidä sisällänsä mitään ihmeellistä, sillä sen sisällä hyrrää MediaTekin kahdeksanytiminen MT6750 -järjestelmäpiiri, jonka yhteyteen on laitettu 3 gigatavua RAM-muistia. Tallennustilaa puhelin tarjoaa vakiona 16 gigatavua, mutta tätä voidaan laajentaa jopa 128 gigatavun kokoisella muistikortilla. Enjoy 6 perustuu 5 tuuman HD-tasoiseen AMOLED-näyttöön.

huawei-enjoy-6Takakamera on laitteessa 13 megapikselin suuruinen ja etukamera taasen 5 megapikselin suuruinen. Huawei on laittanut puhelimeen erittäin suuren 4100 milliampeeritunnin akun, jonka pitäisi kestää jopa 2.6 päivää. Muita Enjoy 6:n ominaisuuksia ovat sormenjälkilukija sekä Android 6.0, jonka päällä on luonnollisesti Huawein EMUI 4.1 -käyttöliittymä.

Huawei Enjoy 6:n myynti on alkamassa marraskuussa Kiinassa 1299 juanin eli noin 177 euron hintaan. Puhelimen saapumisesta Suomeen ei toistaiseksi ole mitään tietoa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei