AndroidXiaomiYleinen

Xiaomi Mi Mixin näyttö ei peitäkään 91.3 prosenttisesti etuosaa – lukema reilusti pienempi

gsmarena_002Xiaomi esitteli aikaisemmin tällä viikolla uuden Mi Note 2 -puhelimen sekä yllättäen myös Mi Mix -puhelimen. Xiaomi Mi Mix yllätti lähes kaikki erikoisella ulkonäöllään sekä pienillä näytön kehyksillä. Xiaomin mukaan uutuuspuhelimen näyttö peittäisi laitteen etuosasta huimat 91.3 prosenttia, mutta tämä on kuitenkin helppo osoittaa vääräksi lukemaksi, pienellä laskutoimituksella.

Xiaomi Mi Mixin näyttö peittää puhelimen etuosasta todellisuudessa vain 84.02 prosenttia, jonka takia Xiaomin antamat lukemat heittävät jopa yllättävän paljon. Laitteen markkinointikuvissa Xiaomi myös huijaa kuluttajaa, koska todellisuudessa näytön reunoja kiertää ohut musta kehys.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vaikka Xiaomin antama lukema on virheellinen, niin ei se tee itse puhelimesta yhtään huonompaa. Mi Mix näyttää edelleen vakuuttavalta. Puhelimen näytön 84.02 prosentin peitto laitteen etuosasta on silti maailmanennätys. Aikaisemmin ennätys kuului Sharp Aquos Crystal X -puhelimelle, jonka vastaava lukema oli 82.2 prosenttia.

Xiaomi Mi Mix on tulossa näillä näkymin Suomessa myyntiin, mutta vielä ei ole tiedossa tarkkaa aikataulua myynnin aloitukselle.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android