HuaweiYleinen

Huawei Enjoy Z -puhelimen kuvat ja tiedot paljastuivat jälleenmyyjän sivuilta

Huawei kertoi eilen julkaisevansa Kiinassa uuden Enjoy Z -5G-älypuhelimen ja nyt kiinalainen jälleenmyyjä on listannut tulevan puhelimen verkkokaupassaan. Listaus on paljastanut kuvia sekä tietoja toistaiseksi julkaisemattomasta keskihintaisesta älypuhelimesta.

Kuvien perusteella Enjoy Z olisi tulossa tarjolle kolmessa värissä, jotka ovat musta, vaaleanpunainen sekä sininen. Lisäksi kuvista nähdään puhelimen etupuolella olevan pisaralovella varusteltu näyttö ja takaosassa nähdään laatikkomainen kamera-alue. Kameroita on kuvien mukaan kolme kappaletta, joiden rinnalla on myös LED-salamavalo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jälleenmyyjän listauksen mukaan Huawei tulisi varustelemaan Enjoy Z -puhelimen 6,5 tuuman Full HD+ -tasoisella näytöllä, jossa on 90 hertsin virkistystaajuus. Takaosan kameran kerrotaan koostuvan 48 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin toisesta kamerasta sekä 2 megapikselin kolmannesta kamerasta.

Listauksessa mainitaan järjestelmäpiiriksi Kirin 710F, joka on todennäköisesti väärin, sillä kyseissä piirissä ei ole 5G-modeemia. Huawein odotetaan käyttävän laitteessa MediaTekin kehittämää Dimensity 800 5G -järjestelmäpiiriä. Puhelimessa on tietojen mukaan 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia sekä 64 tai 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Huawei Enjoy Z tullaan julkaisemaan Kiinassa sunnuntaina 24. toukokuuta, joten viimeistään silloin laitteen tarkat tekniset ominaisuudet vahvistuvat.

Lähde: Playfuldoid.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei