OnePlusYleinen

OnePlus Nord CE 5G -puhelimesta kerrottiin lisätietoja – vain 7,9 mm paksu ja kuulokeliitin tekee paluun

OnePlus on kertonut jo aikaisemmin julkaisevansa ensi viikolla 10. kesäkuuta uuden OnePlus Nord CE 5G -mallinimellä tunnetun uutuuspuhelimen. Nyt yhtiö on alkanut myös itse vihjailemaan laitteen ominaisuuksista sekä yksityiskohdista. OnePlussan toimitusjohtaja Pete Laun mukaan Nord CE 5G olisi uudistettu versio viime vuonna julkaistusta OnePlus Nord -puhelimesta. Puhelimen on kerrottu tarjoavan alkuperäisen mallin avainominaisuuksia, johon on vielä lisätty muutamia lisätoimintoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen on kerrottu olevan ”uskomattoman ohut”, sillä paksuutta on 7,9 millimetriä. OnePlus on myös kertonut tarjoavansa Nord CE 5G -puhelimessa perinteisen 3,5 millimetrin kuulokeliittimen, jota ei esimerkiksi viime vuoden OnePlus Nord -puhelimesta löytynyt. Toistaiseksi muita tarkempia tietoja puhelimesta ei ole paljastettu, mutta aikaisempien vuotojen perusteella kyseessä olisi alemman keskihintaluokan laite.

OnePlus Nord CE 5G -puhelimessa huhutaan olevan viime vuonna julkaistu Snapdragon 750G -järjestelmäpiiri, joka on nähty muun muassa Samsung Galaxy A52 5G– ja Xiaomi Mi 10T Lite -puhelimissa. Mitään tuoretta Snapdragon 780G -järjestelmäpiiriä tai huhuttua MediaTekin kehittämää Dimensity 1200 -järjestelmäpiiriä ei laitteessa vuotojen perusteella nähdä. OnePlus Nord CE 5G:n kerrotaan myös saavan 6,43 tuuman AMOLED-näyttöpaneelin, jossa on 90 hertsin virkistystaajuus.

OnePlussan kerrotaan luottavan puhelimessa 64 megapikselin pääkameraan, jonka rinnalla on kaksi muutakin kamerasensoria. Etuosassa on myös 16 megapikselin kamerasensori. Huhujen mukaan myös puhelimen muotoilua on hieman uudistettu, sillä takaosan kamera-alueen pitäisi muistuttaa nyt enemmän OnePlus 9 -sarjan puhelimia.

Uusi OnePlus Nord CE 5G julkaistaan 10. kesäkuuta Euroopassa sekä Intiassa. OnePlussalta odotetaan kesän aikana myös Nord N200 5G- ja Nord 2 -puhelimia, joita ei nähtävästi vielä ensi viikolla julkaista.

Lähde: OnePlus

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus