HuaweiYleinen

Huawei esitteli Super Device -ohjelmiston – tavoitteena yhdistää kodin laitteet saumattomaksi kokonaisuudeksi

Huawei on tänään esitellyt järjestämässään MWC-tilaisuudessa uuden Super Device -ohjelmiston, joka yhdistää saumattomasti laitteet. Huawein tavoitteena on helpottaa älykästä työskentelyä sijainnista riippumatta ja välttää tilanteita, joissa käyttökokemus olisi sirpaloitunut esimerkiksi tietokoneen tai älypuhelimen välillä.

Uusi Super Device -ohjelmistoratkaisu on Huawein viimeisin innovaatio, joka tukee yhtiön missiota saumattomasta, AI-tuetusta elämästä, jossa kaikki laitteet toimivat vaivattomasti yhteen. Super Device -teknologia yhdistää laitteiden yhteiskäytön ja kattavan ekosysteemin hyödyt. Teknologian avulla käyttäjät voivat yhdistää useita laitteita yhtenäiseksi käyttökokemukseksi ja tehostaa näin työskentelyä, viestintää sekä luovuutta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Super Device on saatavilla Huawein PC-tietokoneilla helppokäyttöisenä käyttöliittymänä, joka mahdollistaa esimerkiksi nopean pääsyn puhelimen valokuviin tai ruutujen yhdistämisen esityksiä varten. Tietokoneen hallintapaneelista avautuvassa näkymässä laitteita voi yhdistää intuitiivisesti raahaamalla ne tietokonetta kohti, ja samassa ryhmässä olevat laitteet voivat hyötyä toistensa ominaisuuksista.

Pop-Up Pairing -ominaisuuden avulla Huawei-tietokone voi myös hetkessä luoda yhteyden vaikkapa Huawein langattomiin kuulokkeisiin, kaiuttimiin, Bluetooth-hiiriin ja -näppäimistöihin tai tulostimiin. Puhelin on yhteyden muodostuksen jälkeen käytettävissä ulkoisena tallennustilana PC:llä. Käyttäjät pääsevät käsiksi puhelimella oleviin tiedostoihin täysin samaan tapaan kuin millä tahansa muulla kovalevyllä oleviin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Super Device -yhteydellä älypuhelimen käyttöliittymä voidaan myös esittää tietokoneen näytöllä. Multi-Screen Collaboration -ominaisuuden avulla jopa kolme mobiilisovellusta voidaan avata yhtä aikaa tietokoneella moniajotyöskentelyä varten. Jos käyttäjä muokkaa puhelimen tiedostoja Huawei MateBook -tietokoneellaan, muutokset tallentuvat automaattisesti suoraan puhelimeen.

Puhelimen tavoin myös tabletti tunnistetaan tietokoneella yhteyden muodostuksen jälkeen ulkoisena tallennustilana, jolloin tiedostoja voi siirtää ja hallita helposti. PC:n ja tabletin Super Device -yhteys tukee kolmea tilaa:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

  • Mirror Mode: Tietokoneen näyttö peilataan tabletin näytölle, ja M-Pencil-kynällä tabletin näytölle kirjoitettu tai piirretty sisältö näkyy reaaliajassa myös PC-näytöllä.
  • Extend Mode: Tietokoneen näyttöä jatketaan tabletin näytölle. Tabletti muuntuu siis ulkoiseksi lisänäytöksi, jolloin molemmilla näytöillä voi tarkastella eri sisältöjä yhtä aikaa.
  • Collaborate Mode: Tabletin tiedostoja voidaan hallita suoraan tietokoneelta.

Super Device nostaa teknologian käyttökokemuksen ja tuottavuuden uudelle tasolle Huawein Seamless AI Life -tavoitteiden mukaisesti. Super Device -toimintojen tuki ylettyy myös aiempiin Huawein tietokonemalleihin, kunhan käyttäjä päivittää Huawei PC manager -sovelluksen viimeisimpään versioon. Huawein aikomuksena on laajentaa lähitulevaisuudessa tukea yhä useammille laitteille, jotta sekä työnteon että viihteen kokemuksia voidaan entisestään parantaa.

Puhelimen tai tabletin tallennustilaa voi käyttää tietokoneessa ulkoisena tallennustilana.

Lähde: Huawein lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei