HuaweiYleinen

Huawei esitteli täysin uudet Watch 4- ja Watch 4 Pro -älykellot – keskittyvät jokapäiväiseen terveyden hallintaan

Huawei Watch 4 -sarja

Huawei on esitellyt tänään Euroopan markkinoille uudet lippulaivapuhelimensa, mutta samalla Suomen osalta mielenkiintoisempia uutuuksia ovat älykellot. Huawei esitteli täysin uudet Watch 4- ja Watch 4 Pro -älykellot, jotka tuovat mukanaan aikaisempaa enemmän älytoimintoja.

Uutuuskellot tuovat mukanaan Huawein aikaisemmistakin älykelloista tutut harjoittelu- ja terveysominaisuudet. Huawei Watch 4- ja Watch 4 Pro -kellot ovat Huawein tämän hetken huippukellot, jotka Huawein mukaan keskittyvät entistä enemmän jokapäiväiseen terveyden hallintaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Watch 4 Prossa on 1,5 tuuman LTPO AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on aikaisempaa pienemmät kehykset. Näyttöä on suojaamassa safiirilasi. Älykellon runko on valmistettu titaanista. Watch 4 Pro esiteltiin 48 mm kokoversiossa. Tarjolla on kaksi versiota, joista toisessa on titaaniranneke ja toisessa nahkaranneke.

Huawei Watch 4 on hieman pienempi 46 millimetrin kokoinen ja kello on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kellon painoksi on kerrottu 48 grammaa ja paksuutta sillä on 10,9 millimetriä. Huawei tarjoaa molemmissa kelloissa IP68- ja 5 ATM -luokituksen mukaisen vedenkestävyyden sekä kelloilla voi sukeltaa 30 metriin asti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Watch 4 Pro

Molemmat uutuuskellot tarjoavat tutut toiminnot, joita ovat muun muassa jatkuva sykkeen mittaus, EKG sekä yli 100 erilaista urheilutilaa. Kelloihin on saatu myös uudet Breathing Health ja One minute seven-point health overview -ominaisuudet.

Watch 4 -sarjan kelloissa on myös tuki mobiiliverkoille sisäänrakennetun eSIM-ominaisuuden ansiosta. Kellolla voi siis soittaa puheluita sekä lähettää viestejä ilman yhteyttä puhelimeen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei kertoi Watch 4 Pron akunkeston olevan peruskäytössä 4,5 päivää sekä Watch 4:n akunkeston olevan 3 päivää. Pro-version akku latautuu tyhjästä täyteen 90 minuutissa ja Watch 4 vastaavasti 60 minuutissa.

Euroopassa Huawei Watch 4 -älykellon hinnaksi kerrottiin 449 euroa. Huawei Watch 4 Pro tulee myyntiin ruskeassa nahkarannekkeessa 549 euron hintaan sekä titaanirannekkeella 699 euron hintaan.

Suomessa Huawei on kertonut Watch 4 -sarjan älykellojen tulevan myyntiin kesän aikana.

Lähde: Huawei

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei