HuaweiYleinen

Huawei haki tavaramerkkiä Mate Watch -älykellolle

Huawei Watch GT 2e

Huawei on hakenut tavaramerkkiä uudelle Mate Watch -älykellolle. Aikaisempina vuosina Mate-tuotemerkki on nähty vain Huawein älypuhelimissa sekä läppäreissä, mutta kuluvan vuoden aikana on julkaistu myös MatePad-tabletteja. Huawei on pyrkinyt siis laajentamaan Mate-tuoteperhettä ja nyt se on rantautumassa nähtävästi myös älykelloihin.

Uusi Huawei Mate Watch -tavaramerkki on paljastunut Kiinan CNIPA-tietokannasta (China National Intellectual Property Administration), mutta valitettavasti tavaramerkin lisäksi laitteesta ei tiedetä yhtään enempää. Todennäköisesti Mate Watch -älykellosta tullaan kuulemaan lisätietoja pian, sillä Huawei saattaa suunnitella sen julkaisua mahdollisesti jo syksyllä yhdessä Mate-malliston älypuhelimien kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei on julkaissut viimeisen vuoden sisällä kaksi älykelloa, jotka ovat Huawei Watch GT 2 sekä Watch GT 2e. Molemmissa kelloissa on Huawein uusi puettaville laitteille suunnattu Kirin A1 -järjestelmäpiiri, joka takaa muun muassa Bluetooth 5.1 -yhteydet. Huawei on viime aikoina käyttänyt kelloissaan yhtiön omaa LiteOS-käyttöjärjestelmää, jota voidaan olettaa käytettävän myös tulevissa älykelloissa. Toki Huaweilla on myös HarmonyOS-käyttöjärjestelmä, joka saatetaan hyvinkin nähdä tulevaisuudessa myös älykelloissa.

Lähde: Huawei Central

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei