HuaweiYleinen

Huawei julkaisemassa erillisen premium-version Huawei P40 Pro -puhelimesta – julkaisu mahdollisesti 26. maaliskuuta

Huawei P40 Pro Premium Editionin kameramoduuli.

Huawei tulee julkaisemaan uudet P40-malliston älypuhelimet Euroopassa maaliskuun aikana. Huaweilta on odotettu tähän asti vain kahta uutta huippupuhelinta, mutta nyt luotettavaksi todettu vuotaja Evan Blass on julkaissut Twitterissä kuvan malliston kolmannesta älypuhelimesta, jossa on enemmän kameroita kuin muissa P40-puhelimissa. Toistaiseksi laitteen virallista mallinimeä ei tiedetä, mutta huhuissa on puhuttu Huawei P40 Pro Premium Edition -versiosta.

Rakenteeltaan uusissa vuotokuvissa nähtävä Huawei P40 Pro Premium Edition on pitkälti samanlainen kuin Huawei P40 sekä Huawei P40 Pro. Aikaisemman huhun mukaan Huawei tulisi luottamaan laitteen rakenteessa keraamiin. Kuvien perusteella tulevassa puhelimessa olisi viisi erilaista kamerasensoria takaosassa. Pääkameran lisäksi puhelimessa on todennäköisesti yksi ultralaajakulmakamera, kaksi telekameraa sekä ToF-sensori. Huawei P40 Pro Premium Edition -puhelimen periskooppikameran odotetaan yltävän jopa 10x optiseen zoomaukseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotokuva Huawei P40 Pro Premium Edition -puhelimesta. / Kuva: Evan Blass

Huhujen perusteella Huawei tulisi hyödyntämään puhelimessa Kirin 990 5G -järjestelmäpiiriä, joka nähtiin jo aikaisemmin Mate30 -malliston huippupuhelimissa. Puhelimessa on nähtävillä myöskin kaksoisetukamera näytössä sekä USB-C-tyypin latausliitin alareunassa. Toistaiseksi on epäselvää, miten Huawei P40 Pro Premium Edition tulee eroamaan Huawei P40 Pro -puhelimesta teknisien ominaisuuksiensa osalta.

Evan Blass on myös vihjannut, että Huawei olisi aikeissaan julkaista uudet puhelimet 26. maaliskuuta 2020, eli reilun kahden kuukauden päästä. Huawei on jo aikaisemmin vahvistanut julkaisun tapahtuvan maaliskuussa, mutta virallista päivämäärää ei ole vielä vahvistettu.

Lähde: Twitter (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei