HonorHuaweiYleinen

Kaksi julkaisematonta Huawei- ja Honor -puhelinta paljastui TENAA:n tietokannasta

Kiinan televiranomainen TENAA on julkaissut tänään tietokannassaan kuvia kahdesta uudesta Huawei- ja Honor -puhelimesta. Puhelimien mallikoodit ovat MOA-AL00 (Honor) ja MED-TL00 (Huawei). Valitettavasti TENAA ei ole vielä julkaissut teknisiä tietoja kummastakaan puhelimesta, mutta kuvat vahvistavat mielenkiintoisia yksityiskohtia laitteista.

Toinen vuotaneista puhelimista on jo aikaisemmin nähty tarkassa tuotekuvassa ja sen koodinimi on Merida (MED-TL00). Kyseessä on edullisemman hintaluokan Huawei-puhelin, joka kuulunee Huawei Y -mallistoon. Laitteen takaosassa on nähtävillä kaksoiskamera, joiden välissä on myöskin LED-salamavalo. Puhelimen etuosassa on varsin suuri näyttöpaneeli, jonka yläreunassa on pisaramainen loviratkaisu etukameraa varten. Puhelimesta ei toistaiseksi tiedetä kovin paljoa, mutta TENAA:n sertifiointi antaa vihjauksen siitä, että laite julkaistaan pian ainakin Kiinan markkinoilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

TENAA:n paljastamasta kaksikosta Honorin puhelin on hieman mielenkiintoisempi, joka myös kuulunee edullisempaan hintaluokkaan. Puhelimen takaosassa on nykypäivänä trendikäs laatikkomainen kamera-alue, mutta valitettavasti kuvat eivät paljasta kuinka monta kameraa laitteessa on. Kuvassa on nähtävillä ainakin kaksi kamerasensoria, joiden välissä on yksi LED-salama. Todennäköisesti ratkaisu on varsin samanlainen kuin Huawein MED-TL00-puhelimessa, mutta kamera-alue on muotoiltu vain erilaiseksi. Kuvat vahvistavat laitteessa olevan mahdollisesti lasinen takakuori ja etuosassa on pisaralovella varusteltu näyttöpaneeli.

Toistaiseksi myöskään Honorin puhelimen julkaisusta tai teknisistä tiedoista ei ole tarkempia vuotoja. Todennäköisesti julkaisu tapahtuu aluksi ainakin Kiinan markkinoilla.

Lähde: TENAA (MOA-AL00), TENAA (MED-TL00)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor