XiaomiYleinen

Amazon paljasti julkaisemattomat Xiaomi Mi 10T- ja Mi 10T Pro -puhelimet – tällaisia 5G-puhelimia tulossa

Xiaomin on tiedetty valmistelevan uusien Mi 10T -malliston älypuhelimien julkaisua Euroopan markkinoilla. Malliston on huhuttu koostuvan Mi 10T Prosta sekä Mi 10T -perusversiosta. Nyt molemmat uutuuspuhelimet ovat paljastuneet Espanjan Amazonin verkkosivuilta, mutta sittemmin listaukset on poistettu.

Amazon on paljastanut molemmista puhelimista tarkkoja tuotekuvia, jotka vahvistavat jo aikaisemmin vuotaneita kuvia. Xiaomi Mi 10T -malliston puhelimissa tullaan näkemään tasainen näyttöpaneeli, jonka vasemmassa yläkulmassa on etukameraa varten tehty reikä. Puhelimien takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on ainakin kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Yksi suurimmista eroavaisuuksista puhelimien välillä on pääkameran tarkkuudessa. Xiaomi Mi 10T Pro tulee saamaan 108 megapikselin kameran, kun taasen Xiaomi Mi 10T:ssa on vain 64 megapikselin kamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Listaus on myös vahvistanut, että Xiaomi Mi 10T Pro tulee saamaan tehokkaan Snapdragon 865 -järjestelmäpiirin, 144 hertsin virkistystaajuuden näyttöön sekä suuren 5000 milliampeeritunnin akun. Puhelimessa kerrotaan olevan myös 8 gigatavua RAM-muistia, jonka lisäksi tarjolla on 128 ja 256 gigatavun sisäisellä tallennustilalla varustellut mallit. Xiaomi Mi 10T -perusmalli tulee saataville 6 + 128 gigatavun muistivariantissa.

Xiaomin odotetaan julkaisevan puhelimet Euroopan markkinoilla lähiviikkojen aikana, mutta tarkkaa päivämäärää ei vielä ole vahvistettu valmistajan suunnalta. Xiaomi Mi 10T -puhelimet tulevat laajentamaan jo varsin laajaa Mi 10 -mallistoa, joista Suomessa myynnissä ovat Mi 10, Mi 10 Pro sekä Mi 10 Lite 5G.

Lähde: XDA Developers

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. Jeee

    Vihdoinkin uusia puhelimia missä ei ole sitä kirottua kaarevaa reunaa… WUUP WUUP..

    Toivottavasti muut valmistajat uskaltavat seurata perässä tuoden joitain uusia malleja vastaavasti.

    1. Tää, ainut näyttömalli johon kiinalaisen 5€ panssarilasin saa asennettua ongelmitta

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi