SamsungYleinen

Tarkat tuotekuvat paljastavat Samsung Galaxy Z Flip 3 -puhelimen useasta kulmasta katsoen – myös toinen vahvistus uutuuspuhelimien vedenkestävyydestä

Samsungin uudet Galaxy Z -puhelimet julkaistaan tietojen mukaan 11. elokuuta järjestettävässä Unpacked-tilaisuudessa. Galaxy Z Fold 3- ja Galaxy Z Flip 3 -puhelimista on nähty jo useita vuotokuvia sekä videoita, mutta nyt Winfuture.de-sivusto on saanut käsiinsä uusia tarkkoja tuotekuvia Galaxy Z Flip 3 -mallista.

Kuvat eivät sinällään enää pääse paljastamaan mitään merkittävästi uutta, vaan vahvistavat aikaisempia tietoja. Puhelimen sisäpuolella on 6,7 tuuman taittuva näyttöpaneeli ja ulkopuolella on aikaisempaa suurempi 1,9 tuuman näyttöpaneeli kahden kameran rinnalla. Suuremmassa näytössä on kerrottu olevan 120 hertsin virkistystaajuus. Pikkunäyttö on tarkoitettu ensisijaisesti näyttämään saapuvia ilmoituksia sekä kellonaikaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista tulee vastaamaan tietojen mukaan Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Kuvissa Galaxy Z Flip 3 on esillä mattapintaisessa mustassa väriversiossa, ja kehys on alumiinia. Sisäpuolella on 10 megapikselin etukamera ja ulkopuolella on kaksi 12 megapikselin sensoria. Toinen on pääkamera ja toinen on ultralaajakulmakamera.

Myös luotettavista vuodoistaan tunnettu Evan Blass on julkaissut uuden kuvan Twitterissä, joka vahvistaa laitteiden IPX8-luokituksen mukaisen vedenkestävyyden. Samsungin odotetaan hinnoittelevan Galaxy Z Flip 3 -puhelimen noin 1200 euroon. Kyseessä ei ole siis erityisen halpa uutuuspuhelin.


Lähde: Winfuture.de

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung