HuaweiYleinen

Huawei julkisti AirTagin kopion – Huawei Tag -laitteen luvataan pitävä tavarat tallessa

Huawei Tag

Huawei on esitellyt tänään Nova 10 -puhelimien rinnalla myös täysin uuden Huawei Tag -lisälaitteen, joka on toimintaperiaatteeltaan pitkälti kopio Applen suositusta AirTag-laitteesta. Laite on julkaistu toistaiseksi Kiinassa, eikä sen saatavuudesta globaalisti ole mitään tietoa.

Huawein mukaan uudella Huawei Tag -laitteella voi etsiä kadonneita tavaroita etäältä tai läheltä esimerkiksi äänen perusteella. Lisäksi laitteessa on nopea muistutustila, joka estää tavaroiden hävittämisen ennen kuin mahdollinen kadottaminen tapahtuu. Huawei Tag yhdistetään Huawei Find -verkostoon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Tagin voi laittaa vaikka koiralle.

Kun Huawei Tag on asennettu, pystyy näkemään helposti puhelimelta laitteen sijainnin kartalta. Huawei kehuskelee laitteen akunkestolla, sillä sen pitäisi tarjota peräti yhden vuoden mittaisen akunkeston.

Uutuuslaite on vain 5,6 millimetrin kokoinen ja sen paino on ainoastaan 6 grammaa. Huawei Tag voidaan asettaa esimerkiksi avaimenperäksi, reppuun tai ihan mihin tapahansa tavaraan. Huawei on esitellyt laitteelle myös nahkaisen pidikkeen, joissa se pysyy helposti mukana. Itse laite on myös IP67-luokituksen mukaisesti vedenkestävä, joten se kestää erilaisia sääolosuhteita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hintaa uudella Huawei Tag -laitteella on Kiinassa 99 juania, muta neljän kappaleen paketissa hinta on 299 juania. Hinnat ovat siis 14 euroa sekä 43 euroa. Lisäksi Huawei myy 69 juanin, eli 10 euron hintaan pidikettä laitteelle.

Lähde: Huawei

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei