NothingViikkokysymysYleinen

Viikkokysymyksen tulokset: Enemmistö ei odota Nothing Phone (1) -puhelinta

Nothing Phone (1)

Tuoreimmassa viikkokysymyksessä kyseltiin SuomiMobiilin lukijoilta, kuinka moni odottaa ensi viikolla julkaistavaa Nothing Phone (1) -puhelinta. Vastauksia saatiin jälleen kiitettävästi, joka osoittaa yleisesti Nothingin kiinnostavan uutena tulokkaana älypuhelinmarkkinoilla.

Viikkokysymykseen vastanneista 56,70 prosenttia ilmoitti, ettei tuleva Nothing Phone (1) kiinnosta, mutta toisaalta jopa 43,30 prosenttia vastaajista kertoi puhelimen kiinnostavan. Yhteenvetona voidaan todeta, että Nothing Phone (1) jakaa lukijoissa hieman mielipiteitä, mutta yksittäinen puhelin kiinnostaa kuitenkin jonkin verran.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothingin ensimmäisestä älypuhelimesta on jo nyt julkaistu kuvia sekä vahvistettu joitakin yksityiskohtia. Nothing Phone (1) tarjoaa muun muassa läpinäkyvän takaosan, jota on koristamassa yli 900 pienestä LED-valosta koostuva Glyph-käyttöliittymä. Se ilmoittaa esimerkiksi saapuneista viesteistä tai näyttää mielenkiintoisella tavalla akun varauksen latauksen aikana.

Nothing Phone (1)

Nothing on vahvistanut puhelimen tehoista vastaavan Qualcommin kehittämän Snapdragon 778G+ -järjestelmäpiirin. Se tukee muun muassa 5G-yhteyksiä ja tarjoaa keskihintaluokan puhelimille tuttua suorituskykyä. Puhelimessa on vahvistettu olevan alumiininen kehys, langaton lataus sekä käänteinen langaton lataus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhujen mukaan puhelimessa olisi myös 120 hertsin OLED-näyttöpaneeli, 4500 milliampeeritunnin akku, 50 megapikselin pääkamera sekä Android 12 -käyttöjärjestelmä. Toistaiseksi Nothing ei ole kuitenkaan itse vahvistanut kaikkia tarkkoja teknisiä tietoja, joten huhut kannattaa ottaa vielä pienellä varauksella vastaan.

Tarkemmin erilaisiin huhuihin sekä vuotoihin Nothing Phone (1) -puhelimesta voi käydä tutustumassa aikaisemmista artikkeleistamme tämän linkin takaa.

Alapuolelta voi vielä tarkistaa viikkokysymyksen tarkat tulokset.

Odotatko Nothing Phone (1) -puhelinta?

En
56.70%
Kyllä odotan!
43.30%
Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing