HuaweiYleinen

Huawei julkisti FreeLace Pro 2 -kuulokkeet globaaleille markkinoille – 25 tunnin akku ja High-Res-ääni

Huawei FreeLace Pro 2

Huawei on esitellyt globaaleille markkinoille uudet FreeLace Pro 2 -kuulokkeet, jotka jatkavat muutaman vuoden tuon jälkeen niskan taakse tukeutuvaa kuulokevalikoimaa. Uutuuskuulokkeet on listattu Huawein sivulla, mutta tarkka hinta ei ole tiedossa.

FreeLace Pro 2 -kuulokkeet on esitelty kahdessa värissä, jotka ovat musta ja vihreä. Huawei luottaa tuttuun nappikuulokkeiden muotoiluun, mutta kuulokkeista lähtevä johto tukeutuu käyttäjän niskan taakse. Huawei lupaa kuulokkeissa olevan pehmeät ja sopivat korvatulpat, jonka lisäksi kuulokkeet yhdistyvät magneeteilla toisiinsa, jos niitä ei käytetä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

FreeLace Pro 2 on myös IP55-luokiteltu, eli se kestää vettä. Huawei on myös tehnyt niskan taakse menevästä kaapelista joustavan ja miellyttävän tuntuisen. Kaapelissa on myös painikkeet musiikin sekä äänenvoimakkuuden hallintaa varten. Samasta paikasta löytyy myös virtakytkin. Lisäksi vasemmassa kuulokkeessa on myös kosketusalue, josta voi hallita erilaisia tiloja (ANC jne.).

Huawei lupaa FreeLace Pro 2 -kuulokkeiden tarjoavan 25 tunnin akunkeston. Lataus onnistuu esimerkiksi suoraan puhelimella, sillä kuulokkeissa on oma USB-C-portti. 5 minuutin latauksella saadaan 5 tunniksi akkua. Akku on kooltaan 150 milliampeerituntia ja sen täyteen lataaminen kestää noin 60 minuuttia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Äänenlaadusta vastaa 10,8 mm kokoiset dynaamiset kaiutinelementit. Kuulokkeet tukevat L2HC- ja LDAC -koodekkeja, joten ne tarjoavat laajan äänikentän. Ääntä voi myös optimoida omaan mieleen paremmaksi taajuuskorjaimen avustuksella. FreeLace Pro 2 -kuulokkeissa on tuki aktiiviselle melunvaimennukselle, jota tukee myös passiivinen vaimennus.

Kuulokkeissa itsessään on myös Bluetooth 5.3 -yhteys. FreeLace Pro 2 voidaan yhdistää kahteen laitteeseen samanaikaisesti. Tuettuna on myös Huawein Share Audio -toiminto, jolla puhelimeen voidaan yhdistää kahdet Huawei-kuulokkeet, joten kaksi käyttäjää voi kuunnella samaa musiikkia kerralla.

Lähde: Huawei FreeLace Pro 2 -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei