HuaweiYleinen

Huawei Mate30 Pro esillä tarkoissa vuotokuvissa

Huawei Mate30 Pro

Huawei vahvisti viikonloppuna, että yhtiön tulevat huippuluokan Mate30-malliston älypuhelimet tullaan julkaisemaan 19. syyskuuta 2019 Saksassa järjestettävässä tilaisuudessa. Viime kuukausina erityisesti Mate30 Pro on ollut useiden vuotojen kohteena ja nyt puhelimesta on julkaistu 3D-mallinnokseen pohjautuvat kuvat, jotka paljastavat laitteen designin kokonaisuudessaan.

Uudet kuvat on julkaistu Pricebaba-sivustolla ja ne ovat tunnetun vuotajan OnLeaksin käsialaa. Yleisesti CAD-mallinnuksiin pohjautuvat kuvat ovat olleet pääasiassa realistisia, joten nyt myös Mate30 Pron kuvien odotetaan olevan luotettavia. Kuvista nähdään jo aikaisemmin vuotokuvassa nähty laite, joka on selvästi erilainen kuin muut Huawein viime aikaiset puhelimet. Etuosassa nähdään olevan niin sanottu vesiputousnäyttö, joka taittuu molemmilta kyljiltä selvästi normaalia enemmän. Lisäksi etuosassa on nähtävillä leveä loviratkaisu, joka on nähty myös aikaisemmissa livevuotokuvissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mate30 Prossa on vesiputoustyylinen näyttöpaneeli.

Kuvien mukaan puhelimessa tullaan näkemään ainoastaan yksi fyysinen painike, joka on oikeassa kyljessä oleva virtapainike. Erillisiä äänenvoimakkuuspainikkeita Mate30 Pro ei tule enää kuvien mukaan saamaan. Laitteen yläreunassa on infrapunalähetin, mikrofoni ja alareunassa on nähtävillä SIM-korttiluukku, mikrofoni, USB-C-tyypin latausliitin sekä kaiutin. Puhelimessa ei ole perinteikästä 3,5 millimetrin kuulokeliitintä.

Mate30 Pron takaosassa on nähtävillä massiivinen pyöreä kamera-alue, josta löytyy neljä kamerasensoria. Puhelimen neloiskamera rakentuu huhujen mukaan 40 megapikselin pääkamerasta, jossa on myös RYYB-filtteri. Toisen kameran tarkkuudeksi on huhuttu 40 megapikseliä ja siinä on 120 asteen ultralaajakulmalinssi. Kahden 40 megapikselin kameran lisäksi puhelimessa odotetaan olevan 8 megapikselin teleobjektiivi ja 3D ToF-sensori. Laitteen takaosassa on nähtävillä myöskin salama, joka sijaitsee vasemmassa yläkulmassa.

Vuotaneiden tietojen mukaan Mate30 Pro tulee saamaan 4500 milliampeeritunnin akun, jota voidaan ladata langallisesti 55 watin pikalatauksella ja langattomasti 25 watin latausnopeudella. Mate30 Prohon odotetaan myös kaksisuuntaista langatonta latausta, joka mahdollistaa esimerkiksi toisen puhelimen lataamisen. Mate30 Prohon odotetaan myös 6,6 tuuman näyttöä, Kirin 990 -järjestelmäpiiriä sekä 5G-yhteyksiä.

Huawei tulee julkaisemaan Mate30 Prossa hyödynnettävän Kirin 990 -järjestelmäpiirin IFA 2019 -messuilla myöhemmin tällä viikolla 6. syyskuuta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Pricebaba.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei