AndroidHuaweiYleinen

Huawei MediaPad M5 sai Suomessa Android 9.0 Pie -päivityksen

MediaPad M5

Huawei on aloittanut jakamaan Android 9.0 Pie -päivitystä yhdessä uudistetun EMUI 9.0 -käyttöliittymän kanssa yhtiön viimeisimmälle lippulaivatabletille Suomessa. Huawei MediaPad M5 -tabletin käyttäjät ovat raportoineet saaneen suuren päivityksen tänään.

EMUI 9.0 -versiossa Huawei kertoo yksinkertaistaneensa käyttöliittymää tehden siitä helpomman käyttää. Päivityksen mukana tulee muun muassa AR-skannaustoiminto, joka tunnistaa minkä tahansa kohteen ja sen avulla voidaan myös ostaa kyseinen kohde. Kameralla on mahdollista nyt myös saada ruokien kaloritiedot. Myöskin tehokkuuteen on kerrottu tulleen parannuksia, joka näkyy erityisesti nopeampana käynnistymisenä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Päivityksen mukana ei tule juurikaan Android 9.0 Pien omia käyttäjälle näkyviä muutoksia, vaan nämä on korvattu Huawein omilla ominaisuuksilla. Päivitys sisältää lisäksi Googlen 1. maaliskuuta julkaisemat tietoturvakorjaukset. Lisätietoja Android 9.0 Pie -päivityksestä löydät laajemmasta artikkelistamme.

Jakoon laitetun päivityksen versionumero on 9.0.1.160 ja kokoa päivityksellä on 3,59 gigatavua, joten kyseessä on suuri tiedosto. Päivityksen löydät menemällä Asetukset > Järjestelmä > Ohjelmistopäivitys > Etsi päivityksiä.

Päivitys MediaPad M5 -tabletille / Kuva: Teme

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android