HuaweiYleinen

Huawei myynyt jo yli miljoona Mate30-malliston älypuhelinta

Jonottajia riitti Huawein lippulaivamyymälän edustalla avajaispäivänä viime viikolla. / Kuva: Weibo

Huawei on vahvistanut, että yhtiö on myynyt jo nyt yli miljoona kappaletta Mate30- ja Mate30 Pro -älypuhelimia. Uutuuspuhelimien myynti alkoi Huawein kotimarkkinoilla Kiinassa viime viikolla 26. syyskuuta ja alle viikossa Huawei on pystynyt myymään uusia puhelimiaan erittäin paljon.

Jo muutama päivä sitten Huawein Richard Yu kertoi yhtiön ylittäneen ennakkomyynnissä miljoonaan rajapyykin. Valitettavasti Huawein omia lukuja ei voida varmistaa mistään, mutta luvut vaikuttavat erittäin suurilta, joka tarkoittaa Huaweilla olevan kysyntää kotimarkkinoillaan Kiinassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawein toimintaa on varjostanut viimeiset kuukaudet Yhdysvaltojen kieltolistalle joutuminen, jonka takia yhdysvaltalaiset yritykset eivät voi tehdä yhteistyötä kiinalaisen Huawein kanssa. Uusissa Mate30- ja Mate30 Pro -puhelimissa ei ole esimerkiksi Googlen palveluita.

Toistaiseksi Huawei ei ole julkaissut uusia Mate30-malliston älypuhelimiaan Euroopassa tai missään muuallakaan Kiinan lisäksi. Todennäköisesti puhelimien myynti alkaa laajemmin kuitenkin vielä vuoden loppuun mennessä.

Lähde: Forbes.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei