HuaweiYleinen

Huawei myynyt yli 10 miljoonaa P20-puhelinta maailmanlaajuisesti – Kaksi uutta väriversiota saataville

Huawei on ilmoittanut IFA-messujen yhteydessä myyneensä yli 10 miljoonaa kappaletta Huawei P20- sekä Huawei P20 Pro -puhelimia ensimmäisen viiden kuukauden aikana. Huawein mukaan tämä merkkipaalu on osoitus kuluttajien luottamuksesta Huawei-brändiin ja yhtiön kamerateknologiaan.

Tiedotteessa Huawei mainitsee puhelimien myynnin olevan hyvää keskeisillä markkinoilla, kuten Kiinassa ja Länsi-Euroopassa, missä Huawei P20 -puhelimia myydään huomattavasti edemmän kuin edeltäjiä. Kesäkuussa Huawei ilmoitti ylittäneensä 6 miljoonaan myydyn Huawei P20 -puhelimen rajan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

IFA-messuilla Huawei on lisäksi julkaissut kaksi täysin uutta värivaihtoehtoa Huawei P20- ja Huawei P20 Pro -puhelimille. Uudet värit ovat Morpho Aurora ja Pearl White, jotka ovat saaneet inspiraationsa luonnosta. Huawein mukaan uudet väriversiot tulevat molemmille Huawei P20 -malleille ja myynti alkaa Euroopassa 5. syyskuuta. Huawei P20:n uudet värit maksavat 649 euroa ja Huawei P20 Pron 899 euroa. Huawei ei ole toistaiseksi kertonut uusien värivaihtoehtojen saatavuudesta Suomessa.

Lähde: Huawein lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei