AndroidHuaweiYleinen

Julkaisematon Mate 20 bongattiin IFA-messuilla Huawein edustajan kädessä – Katso kuvat

IFA-messujen yhteydessä Berliinissä on nähty jo monen monta uutta laitetta, vaikka uuden huippupuhelimet ovat olleet harvassa. Huawei ilmoitti omassa tilaisuudessa kuitenkin julkaisevansa uudet Mate 20 -puhelimet Lontoossa 16. lokakuuta. Jo IFA-messuilla Mate 20 -puhelin on nähtävästi bongattu Huawein edustajan kädessä, kertoo Teknofilo.com -sivusto.

Nettiin julkaistuissa vuotokuvissa Mate 20 -puhelin esiintyy lähes joka kuvakulmasta, mutta puhelimessa on päällä kuitenkin myös suojakuori, joka peittää suuriltaosin puhelimen ulkoisen toteutuksen. Kuvissa nähdään selvästi kolmoiskameran rekenne, joka on tuttu jo aikaisemmista vuotokuvista. Kuvissa erikoista on sormenjälkilukijan puute, sillä sellaista ei näytä olevan, vaikka huhuissa sormenjälkilukijan on odotettu olevan laitteen takaosassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhujen ja vuotojen mukaan Mate 20 tulee saamaan pienen lovinäytön, Kirin 980 -piirin, 4200 milliampeeritunnin akun, 6,3 tuuman AMOLED-näytön sekä tuen langattomalle lataukselle. Puhelimessa odotetaan olevan myös vakiona Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmä sekä stereo-kaiuttimet.

Lähde: Teknofilo.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android