AndroidSamsungYleinen

Samsung Galaxy Tab S4 ja Galaxy Tab A 10.5 nyt saatavilla Suomessa

Samsungin uusi Galaxy Tab S4 saapui kauppoihin Suomessa yhdessä edullisemman Galaxy Tab A 10.5 -tabletin kanssa. Huipputerävällä näytöllä varustettu tyylikäs lasista ja metallista muotoiltu laite sopii uuden Daily Board -toiminnon ja räätälöidyn lataustelineen kanssa loistavasti koko perheen viihdekeskukseksi. Daily Board ja latausteline huolehtivat siitä, että laitteen akku pysyy täynnä ja ne näyttävät myös kellonajan sekä säätilan. Edellä mainittujen ominaisuuksien sekä S Penin käyttömahdollisuuden lisäksi laitteella voi olla jopa kahdeksan eri käyttäjää.

”Yhdistetyn kodin sydämenä toimivalta laitteelta vaaditaan paitsi laatua ja suorituskykyä, myös helppokäyttöisyyttä. Kun Tab S4:n kanssa hyödynnetään Daily Board -toimintoa ja lataustelinettä, laite on aina valmiina käyttöön niin reseptien etsintään keittiössä kuin vaikkapa suosikkisarjan katselua varten”, kertoo Ardelan Sohrevardi, Samsungin tablettien ja puettavien laitteiden tuotepäällikkö Pohjoismaissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy Tab S4- ja Tab A 10.5 -tablettien myynti alkoi Suomessa perjantaina 31. elokuuta. Galaxy Tab S4:n 4G-version suositushinta on 799 euroa ja Wi-Fi-version 749 euroa. Galaxy Tab A 10.5:n 4G-version suositushinta on 399 euroa ja Wi-Fi-version 349 euroa.

Lisätietoja uutuustableteista saa elokuun alussa julkaistusta artikkelista.

Lähde: Samsung Suomen lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android