HuaweiYleinen

Huawei myynyt yli 200 miljoonaa älypuhelinta vuonna 2018 – Kaikkien aikojen ennätys!

Huawei on ilmoittanut tehneensä uuden ennätyksen älypuhelimien toimituksien suhteen. Vuoden 2018 aikana Huawei on toimittanut yli 200 miljoonaa älypuhelinta. Lukemaan lasketaan niin Huawein kuin Honorin puhelimet.

Viime vuosina Huawei on kasvattanut vahvasti älypuhelimien toimituksia ympäri maailmaa. Vuonna 2017 Huawei ylitti 153 miljoonaan toimitetun puhelimen rajan, vuonna 2016 puhelimia toimitettiin 139 miljoonaa, kun vuonna 2015 toimitettiin 108 miljoonaa kappaletta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemmin Huawei on jo kertonut, että kuluvan vuoden aikana yhtiö onnistui myymään yli 5 miljoonaa Mate 20 -malliston puhelinta vain kahdessa kuukaudessa, jonka lisäksi Huawei P20 -mallisto oli suosittu erityisesti naisten keskuudessa ja myyntiintulosta lähtien P20-malliston puhelimia on myyty yli 16 miljoonaa kappaletta. Huawei on myös vahvistanut Nova 3 -puhelimen olleen hyvin suosittu, sillä Nova-malliston puhelimia myyntiin tänä vuonna 65 miljoonaa kappaletta. Honor-puhelimista suosiota keräsivät eritysesti Honor 10 ja Honor V10.

Tällä hetkellä Huawei on globaalisti toiseksi suurin älypuhelinvalmistaja 14,6 prosentin markkinaosuudella. Huawei on siis ohittanut Applen ja nyt vastassa on markkinoiden ykkössijaa pitävä Samsung.

Lähde: Huawei

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Hölmöä ja lyhytnäköistä mennä ostamaan Huawein puhelin, jonka bootloaderia ei saa avattua. Sitten ollaan täysin laitevalmistajan itse julkaisemien päivitysten varassa ja hyvässäkin lykyssä niitä tulee vain pari vuotta. Lineage OS asennettuna avoimempaa politiikkaa harjoittavan laitevalmistajan puhelimeen tuo sille monia käyttövuosia lisää. Nimim. Oneplus One edelleen aktiivikäytössä.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei