AndroidXiaomiYleinen

Xiaomi Mi 8 sai suuren kamerapäivityksen – Nyt voit ottaa parempia hämäräkuvia ja 960 FPS:n hidastusvideoita

Xiaomi on julkaissut uuden päivityksen yhtiön Mi 8 -huippupuhelimelle. Päivityksen mukana tulee kaksi merkittävää parannusta kameraan, asiasta kerrotaan yhtiön virallisen blogin kautta.

Ensimmäinen uusista ominaisuuksista on aikaisemmin Xiaomi Mi MIX 3 -puhelimen julkaisun yhteydessä esitelty yökuvaustila, jonka pitäisi parantaa huomattavasti kuvaamista hämärissä olosuhteissa. Toinen uusi ominaisuus on lisätty videopuolelle, jossa on nyt mahdollista taltioida 960fps:n hidastusvideoita. Myöskin tämä ominaisuus nähtiin aikaisemmin Mi MIX 3 -puhelimessa, joka on tulossa laajemmin myyntiin tammikuussa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uuden päivityksen versionumero on MIUI 10.1.2.0 ja sen jakelu on aloitettu globaalisti Xiaomi Mi 8- sekä Mi 8 Explorer Edition -puhelimille. Myöskin Mi 8 Pro -version sekä Mi MIX 2S -puhelimen odotetaan saavan päivityksen pian. Xiaomi kertoo Mi 8 -puhelimien olleen kuluttajien suosiossa julkaisun jälkeen, sillä puhelimia myytiin yli 6 miljoonaa kappaletta vain neljässä kuukaudessa.

Xiaomi Mi 8 on varusteltu Snapdragon 845 -järjestelmäpiirillä ja siinä 12 megapikselin kaksoiskamera sekä 20 megapikselin etukamera. Puhelimessa hyödynnetään Samsungin valmistamaa 6,21 tuuman AMOLED-paneelia ja laite rakentuu alumiinisista kehyksistä sekä lasipinnoista. SuomiMobiilin arvostelun Xiaomi Mi 8 -puhelimesta voi käydä lukemassa tämän linkin kautta.

Lähde: Xiaomi Blog

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android