POCOYleinen

Snapdragon 845 -järjestelmäpiiriin perustuva Pocophone F2 paljastui Geekbenchin tietokannasta

Pocophone F2 Geekbenchin tietokannassa.

Xiaomin yksi kuluvan vuoden erikoisimmista valtauksista oli tuoda globaalisti myyntiin Pocophone brändin alaisuudessa muovirakenteinen huippupuhelin (Intiassa POCO). Pocophone F1 oli ensimmäinen Poco-puhelin ja myös Suomessa kyseinen puhelin on tullut myyntiin lukuisien jälleenmyyjien kautta.

Pocophone F2 on suurella todennäköisyydellä tulossa vuoden 2019 aikana, mutta tarkkaa aikataulua ei toistaiseksi ole. Nashville Chatter -niminen verkkosivusto kertoi tänään Poco F2 -nimisen puhelimen paljastuneen Geekbenchin tietokannasta. Julkisesti nähtävillä olevien tietojen perusteella puhelimessa olisi Pocophone F1 -puhelimen tapaisesti Snapdragon 845 -järjestelmäpiiri sekä 6 gigatavua RAM-muistia. Tiedoissa mainitaan myös tuore Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi Pocophone F2 -puhelimesta ei tiedetä juurikaan ja tänään paljastuneet tiedot Geekbenchin tietokannassa voivat olla myös väärennettyjä. Odotuksissa luonnollisesti on, että Xiaomi hyödyntäisi seuraavassa Poco-puhelimessaan tuoreempaa Snapdragon 855 -järjestelmäpiiriä, jonka takia Geekbenchin paljastama vanhempi järjestelmäpiiri kuulostaa erikoiselta.

Lue SuomiMobiilin arvostelu Pocophone F1 -puhelimesta täältä.

Lähde: Nashville Chatter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:POCO