HuaweiYleinen

Huawei Nova 10 SE julkaistaan globaalisti – tarjoaa OLED-näytön, 108 megapikselin kameran sekä 66 watin pikalatauksen

Huawei Nova 10 SE

Huawei on esitellyt globaalisti jo Nova 10- ja Nova 10 Pro -älypuhelimet syyskuun alussa IFA-messuilla. Mallisto on kuitenkin laajenemassa edullisemmalla Nova 10 SE -mallilla, joka tarjoaa muutamia isovelimalleista tuttuja ominaisuuksia. Puhelimesta on kerrottu nyt ensimmäisiä tietoja Afrikan markkinoilla, mutta laitteen saatavuudesta ei ole vielä mitään tietoa.

Uutuuspuhelimesta on julkaistu yksi kuva hopeassa väriversiossa. Puhelimen etuosassa on tasainen näyttöpaneeli, jossa on etukameraa varten tehty reikä yläreunassa. Takaosassa on myös tasainen pinta, mutta katse kohdistuu kamera-alueeseen. Kameroita on kolme kappaletta kahdessa suuremmassa ympyrässä. Kamera-alueen rinnalla on myös LED-salamavalo. Nova 10 SE:n takaosassa nähdään Nova- ja Huawei-logot.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen on kerrottu itsessään olevan vain 7,39 millimetriä paksu ja painoa sillä on 184 grammaa. Nova 10 SE -puhelimessa on kookas 6,67 tuuman kokoinen OLED-näyttöpaneeli, jossa on kerrottu olevan 90 hertsin virkistystaajuus. Huawei on varustellut puhelimen 8 gigatavulla RAM-muistia sekä 256 gigatavulla sisäistä tallennustilaa.

Kameroita Huawei on laittanut takaosaan kolme, jotka ovat 108 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin kolmas kamera. Etuosassa on 16 megapikselin selfiekamera. Huawei Nova 10 SE pitää sisällään kookkaan 4500 milliampeeritunnin akun, jota voidaan ladata 66 watin tehoisella Huawei SuperCharge-pikalatauksella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muita tarkempia tietoja Huawei ei ole puhelimesta vielä vahvistanut. Valituilla markkinoilla Huawei Nova 10 SE on tulossa myyntiin lähiviikkoina, mutta Huawei on luvannut kertoa tarkemmat hinta- ja saatavuustiedot vasta myöhemmin.

Lähde: Huawei

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei