NothingYleinen

Nothing paljasti ensimmäisiä kuvia Nothing Ear (stick) -kuulokkeista – vilautettiin ensikerran Lontoon muotiviikoilla arvostetun muotisuunnittelijan toimesta

Nothing Ear (stick)

Lontoossa majapaikkaansa pitävä tekniikkayhtiö Nothing on julkaisemassa pian uudet kuulokkeet, jotka kantavat nimeä Nothing Ear (stick). Uutuustuotteesta on aloitettu nyt vihjailut ja yhtiö onkin julkaissut ensimmäisiä kuvia kuulokkeista.

Nothing Ear (stick) -kuulokkeet ovat saaneet ensiesityksensä Lontoon muotiviikoilla, joten uutuustuotteen kanssa Nothing pyrkii tekemään kuulokkeista asusteen. Kuulokkeet nähtiin Chet Lon SS23-muotiesityksessä. Chet Lo on Lontoossa asuva aasialaisamerikkalainen muotisuunnittelija, joka vie eteenpäin klassisien neulesuunnittelun rajoja käyttämällä ainutlaatuisia tekniikoita. Lon suunnittelemia luomuksia on nähty esimerkiksi Dua Lipan, Doja Catin ja Kylie Jennerin käytössä.

Chet Lon muotiesityksessä nähnyt asukokonaisuudet ovat nähtävillä esimerkiksi Voguen sivuilta tämän linkin takaa. Nothing Ear (stick) -kuulokkeet nähdään vahvasti osana kokonaisuutta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing Ear (stick)

”Chetin kokoelmat ylittävät aiemmin tehdyn rajoja ja ovat tulosta klassisen tyyliluokan yhdistämisestä radikaaliin suunnitteluun. Nothingilla jaamme samanlaisia uskomuksia. London Fashion Week tuntui täydelliseltä ympäristöltä aloittaa jännittävä kumppanuus ja esitellä tulevaa Ear (stick) -tuotettamme”, kommentoi Nothingin toimitusjohtaja Carl Pei.

Kumppanuus pitää sisällään myös rajoitetun erän Chet Lon suunnittelemia laukkuja Nothing Phone (1) -puhelimelle. Rajoitettu erä laukkuja julkaistaan ensi vuoden alussa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing Ear (stick) ja Nothing Phone (1) -puhelimen kantolaukku.

Viime vuonna yhtiöltä nähtiin Nothing Ear (1) -kuulokkeet ja nähtävästi uutuusversio on pieni päivitys. Nothing on uudistanut ainakin kuulokkeiden latauskotelon, joka on nyt putkilomainen aikaisemman nelikulmion sijasta. Nothing on kertonut uutuuskuulokkeiden olevan höyhenenkevyet ja erittäin mukavat, mutta toistaiseksi mitään tarkkoja teknisiä tietoja ei ole vahvistettu.

Aikaisemmin vuotaneen kuvan perusteella Nothing Ear (stick) -kuulokkeet olisivat latauskoteloa lukuun ottamatta pitkälti identtiset Nothing Ear (1) -kuulokkeiden kanssa. Joidenkin raporttien mukaan uutuuskuulokkeissa olisi avoin rakenne, eli niissä ei olisi erillisiä tulppia. Latauskotelon luvataan olevan suunnitellun riittävän kompaktiksi ja tyylikkääksi, jotta se mahtuu ongelmitta taskuun.

Kuulokkeiden tarkasta julkaisusta ei ole vielä tietoa, mutta Nothing lupaa niiden olevan tulossa pian.

Lähde: Twitter (Nothing)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing