OnePlusYleinen

Jättivuoto paljastaa OnePlus Nord Watch -älykellon tarkat tuotekuvat ja tekniset tiedot

OnePlus Nord Watch / Kuva: 91mobiles.com

OnePlus on julkistamassa lähiaikoina uuden Nord Watch -älykellon ainakin Intian markkinoilla, mutta tarkkaa päivämäärää ei ole vielä annettu. Kellosta on paljastettu muutamia tietoja virallisesti, mutta nyt 91mobiles.com-sivusto on saanut käsiinsä tarkat tuotekuvat ja tekniset tiedot hyvissä ajoin ennen julkaisua.

Uutuuskellossa on kulmikas muotoilu ja se on todennäköisesti valmistettu pääosin muovista. Ranneke on silikonia ja OnePlus tulee tarjoamaan kelloa kahdessa väriversiossa, jotka ovat sininen ja musta. OnePlus Nord Watch -kellon oikeassa reunassa on yksi pyöreä painike, josta sitä todennäköisesti voidaan hallita yhdessä kosketusnäytön ohella. Näyttöä on suojaamassa 2,5D-lasi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Nord Watch / Kuva: 91mobiles.com

OnePlus Nord Watch tulee saamaan vuodon mukaan 1,78 tuuman kokoisen AMOLED-näyttöpaneelin, jossa on 60 hertsin virkistystaajuus. Näytössä on kerrottu jo aikaisemmin olevan korkea 500 nitin maksimikirkkaus sekä 368 x 448 pikselin tarkkuus.

Vuoto kertoo kellon olevan tuettuna Bluetooth 5.2 -yhteydellä ja se tukee Android- ja iOS-laitteita. Kelloa voidaan hallita uudella OnePlus N Health -sovelluksella. OnePlus Nord Watch tulee saamaan 105 urheilutilaa ja se tukee useita terveysominaisuuksia. Näitä ovat muun muassa veren happipitoisuuden mittaus, sykkeen mittaus, stressin seuranta sekä naisten kuukautiskierron seuranta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Nord Watch / Kuva: 91mobiles.com

OnePlus Nord Watch -kellon odotetaan tarjoavan jopa 10 päivän akunkeston, mutta valmiustilassa akku kestää 30 päivää. Toistaiseksi muita tietoja kellosta ei ole vuotanut.

Kellosta kuullaan lisätietoja varmasti vielä lähipäivinä. OnePlussan odotetaan esittelevän kellon Intian markkinoille syyskuun lopulla. Julkaisusta Euroopassa ei ole vielä tässä vaiheessa mitään tietoa.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus