AndroidHuaweiYleinen

Huawei Nova 2S julkaistaan 7. joulukuuta Kiinassa

Huaweilla on ollut varsin kiireinen loppuvuosi Kiinassa, sillä yhtiö on julkaissut lukuisia uusia puhelimia. Viimeisimpänä Kiinassa nähtiin Honor V10 -huippupuhelin, mutta nyt luvassa on huhuissa pyörinyt Huawei Nova 2S. Huawei on tänään vahvistanut julkaisevansa Nova 2S -puhelimen Kiinan markkinoille 7. joulukuuta 2017.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kyseessä on varsin mielenkiintoinen uutuuspuhelin. Nova 2S:ssä tiedetään olevan 6 tuuman 18:9-kuvasuhteen näyttö, jonka tarkkuus on Full HD+ -tasoa. Puhelin tulee saamaan myös sormenjälkilukijan, joka on sijoitettu näytön alapuolelle. Nova 3:n takaosassa on kaksoiskamera, jonka rakentuu 16 ja 20 megapikselin sensoreista. Tehoista huolen pitää Kirin 960 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 4 tai 6 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa on ainakin 64 gigatavua. Muita laitteen ominaisuuksia ovat 3,5 mm kuulokeliitin, USB-C -tyypin latausliitin sekä 3340 milliampeeritunnin akku.

Huawei tulee siis julkaisemaan Nova 2S -puhelimen Kiinassa 7. joulukuuta 2017, eli ensi viikolla. Laitteen hinnoittelun on huhuttu asettuvan 300-400 euron tietämille.

Lähde: Huawei 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android