AndroidOnePlusYleinen

Tässä on rajoitetusti saataville tuleva OnePlus 5T Star Wars Limited Edition

Ennen OnePlus 5T -puhelimen julkaisua oli huhuja, että laitteesta saatettaisiin nähdä myös Star Wars -versio, mutta kovin tarkkoja tietoja ei siitä ollut. Nyt OnePlus on itse vahvistanut Star Wars -henkisen erikoisversion Intiassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemmin OnePlus esitteli kotimarkkinoillaan Kiinassa punaisen erikoisversion, mutta Star Wars -erikoispainos on väritykseltään valkoinen. Puhelimen odotetaan saapuva myyntiin samoihin aikoihin kuin Star Wars: The Last Jedi -elokuva tulee ensi-iltaan. Huhujen mukaan erikoispainos on tulossa myyntiin ainoastaan Intiassa ja OnePlus tulee valmistamaan erikoispainosta ainoastaan 15 000 kappaletta.

Toistaiseksi OnePlus ei ole paljastanut tarkkoja yksityiskohtia puhelimesta, mutta sen voidaan odottaa olevan pitkälti OnePlus 5T -puhelimen kaltainen. Odotuksien mukaan erikoisversiossa tulee olemaan 8 gigatavua RAM-muistia ja 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. OnePlussan on odotettu tehneen lisäksi joitakin ohjelmistomuutoksia Star Wars -versiossa. Todennäköisesti puhelimen mukana tulee erilaisia Star Wars -teemoja.

Lähde: TechPP

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android