HuaweiYleinen

Huawei Nova 5i Pro livekuvissa – Tulossa Suomessa myyntiin todennäköisesti Mate 30 Lite -nimellä

Huawei Nova 5i Pro

Kiinassa on vuodettu jälleen uusia kuvia tulevasta Huawei Nova 5i Pro -älypuhelimesta. Viime viikolla puhelin paljastui Kiinan televiranomaisen TENAA:n tietokannasta sekä Weibossa julkaistiin viralliselta vaikuttavia kuvakaappauksia tuote-esityksestä.

Tulevasta keskihintaluokan älypuhelimesta on tänään julkaistu Weibossa livekuvia, jotka paljastavat puhelimen kokonaisuudessaan lähes joka kuvakulmasta katsottuna. Huawei Nova 5i Pro on puhelimen mallinimi todennäköisesti Kiinan markkinoilla sekä valikoidusti muilla markkina-alueilla. Todennäköisesti Euroopassa tullaan nyt kuvissa paljastunut puhelin näkemään Huawei Mate 30 Lite -mallinimellä, joten kyseessä on tulevien Mate 30- ja Mate 30 Pro -puhelimien pikkuvelimalli.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uudet vuotokuvat eivät pääse paljastamaan enää paljoakaan uutta, sillä puhelimesta tiedetään jo nyt lähes kaikki. Kuvissa Nova 5i Pro näyttää pitkälti samanlaiselta kuin viime vuoden Mate 20. Puhelin tulee saamaan muun muassa 6,26 tuuman Full HD+ -tasoisen kosketusnäytön, jossa on kamerareikä. Takaosassa puhelimessa on neloiskamera, joka koostuu 48 megapikselin pääkamerasta sekä mahdollisesti 8 megapikselin laajakulmakamerasta. Kaksi muuta kameraa ovat tarkkuudeltaan 2 megapikseliä, joista toinen on syvyysterävyyssensori ja toinen makrokamera. Etukameran tarkkuus on 32 megapikseliä.

Tehoista puhelimessa vastaa uusi Kirin 810 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa löytyy 128 tai 256 gigatavua. Akun kooksi tiedot vahvistavat 4000 milliampeerituntia ja puhelin tukee myös 20 watin pikalatausta.

Toistaiseksi ei ole tarkkaa tietoa, milloin Huawei tulee Nova 5i Pro -puhelimen julkaisemaan, mutta huhuissa puhelinta odotetaan elokuun aikana Kiinan markkinoille. Tämä tarkoittaisi, että Huawei Mate 30 Lite voitaisiin nähdä muutaman viikon myöhemmin globaaleilla markkinoilla.

Lähde: Ithome.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei