RedmiYleinen

Redmi vahvisti työstävänsä puhelinta 64 megapikselin kameralla

Weibossa julkaistu 64 megapikselin Redmi-puhelimella otettu kuva.

Samsung esitteli toukokuussa ensimmäisen 64 megapikselin ISOCELL Bright GW1 -kamerasensorin ja nyt uutuuskamera on tulossa nähtävästi ensimmäisiin kiinalaisiin älypuhelimiin. Xiaomin tytärbrändi Redmi on tänään julkaissut Weibossa kuvan, jossa vihjataan tulevasta 64 megapikselin kameralla varustellusta älypuhelimesta.

Aikaisemmin kiinalainen Realme on vahvistanut julkaisevansa Samsungin 64 megapikselin kameralla varustellun puhelimen kuluvan vuoden aikana, mutta Redmi ei ole vahvistanut toistaiseksi käyttävänsä Samsungin kamerasensoria. On kuitenkin todennäköistä, että Redmin puhelimessa on Samsungin 64 megapikselin kamerasensori.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi Redmi ei ole kertonut, milloin ensimmäinen 64 megapikselin puhelin on tulossa, mutta siihen ei pitäisi enää kauaa mennä. Redmi julkaisi Weibossa myös 64 megapikselin kuvan, jossa on nähtävissä mukavasti yksityiskohtia.

Samsung saattaa myös itse käyttää 64 megapikselin kamerasensoria tulevassa Galaxy A70s -älypuhelimessa, josta on kuultu toistaiseksi vain vähän huhuja. Uusi kamerasensori tukee Tetracell-tekniikkaa, joka tuottaa 16 megapikselin kuvia heikossa valaistuksessa. Odotuksien mukaan 64 megapikselin kameroita tullaan näkemään useiden älypuhelinvalmistajien puhelimissa vielä vuoden loppuun mennessä.

Lähde: AndroidCentral

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Redmi