HuaweiYleinen

Huawei Nova 5i Pro -puhelimesta tiedetään nyt lähes kaikki – Kuvat ja tekniset tiedot vuotivat

Huaweilta on odotettu uutta Nova 5i Pro -älypuhelinta jo muiden Nova 5 -puhelimien yhteydessä, mutta syystä tai toisesta puhelinta ei julkaistu. Nyt Weibossa on julkaistu tietoja puhelimesta sekä Kiinan televiranomainen TENAA on julkaissut kuvia sekä teknisiä tietoja laitteesta.

Tietojen mukaan kyseessä on keskihintainen älypuhelin, jossa on mielenkiintoisia ominaisuuksia. Nova 5i Pro tulee saamaan muun muassa 6,26 tuuman Full HD+ -tasoisen kosketusnäytön, jossa on kamerareikä. Takaosassa puhelimessa on neloiskamera, joka koostuu 48 megapikselin pääkamerasta sekä mahdollisesti 8 megapikselin laajakulmakamerasta. Kaksi muuta kameraa ovat tarkkuudeltaan 2 megapikseliä, joista toinen on todennäköisesti syvyysterävyyssensori ja toinen makrokamera. Etukameran tarkkuus on 32 megapikseliä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

TENAA:n julkaisemat kuvat.

Tehoista puhelimessa vastaa uusi Kirin 810 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 6 tai 8 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Sisäistä tallennustilaa löytyy 128 tai 256 gigatavua. Akun kooksi tiedot vahvistavat 4000 milliampeerituntia ja puhelin tukee myös 20 watin pikalatausta.

Rakenteeltaan puhelin on alumiinia ja lasia. Takaosassa on 3D-lasipinta sekä muun muassa sormenjälkilukija. Puhelin tulee tietojen mukaan tarjolle kolmessa värissä, jotka ovat revontuli, vihreä sekä musta. Toistaiseksi puhelimelle ei ole julkaisupäivämäärää. Huawei Nova 5i Pro julkaistaan Kiinassa varmasti pian, mutta Euroopassa puhelin saatetaan nähdä loppuvuodesta Huawei Mate 30 Lite -mallinimellä.

Lähde: Weibo, Tenaa

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei