AndroidHuaweiYleinen

Huawei P Smart saapui Suomessa myyntiin

Huawei on kertonut tänään tuovansa Suomessa saataville uuden Huawei P Smart -älypuhelimen. Puhelimen myynti on aloitettu tänään 1.3.2018 ja hintaa on julkaisuhetkellä 249 euroa.

Puhelimen näyttö on kooltaan 5,65 tuumaa ja sen tarkkuus on Full HD+ -tasoa, eli 2160 x 1080 pikseliä. Näytössä on 18:9-kuvasuhde, joka on juurikin tuoreimman suuntauksen mukainen. Tehoista pitää huolen Kirin 659 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 3 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa on tarjolla 32 gigatavua, mutta jollei tämä riitä on puhelimessa myös muistikorttipaikka. Kameroiden osalta Huawei tyytyy jälleen kaksoiskameraa laitteen takaosassa. Kaksoiskamera rakentuu 13 ja 2 megapikselin sensoreista, kun taas etupuolella on yksi 8 megapikselin sensori. Muita Huawei P Smartin mainittavia ominaisuuksia ovat 3000 milliampeeritunnin akku, Android 8.0 Oreo -käyttöjärjestelmä sekä sormenjälkilukija.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Valmistajan mukaan Huawei P Smartin kamera on hintaluokkansa parhaimmistoa ja sillä otetut kuvat ovat eläviä 13 MP + 2 MP RGB -tuplakameran ja bokeh-efektin ansiosta. Kameran toinen kahdesta sensorista tallentaa kuvan objektien etäisyyksiä 16 eri tasolle, jolloin bokehin fokuspistettä voidaan muuttaa myös kuvan ottamisen jälkeen. Uusi PDFA-tekniikka mahdollistaa 13 MP HD -kameran tarkennuksen reaaliaikaisesti.

Hämärässä kuvaamisessa auttaa HiSiliconin oma ISP-prosessori, joka mahdollistaa kohinanvaimennuksen ja värielementtien säilymisen hämärässä. Kameran tekniikassa on viisi tarkkuuslinssiryhmää, jotka tuottavat puhtaampia ja tarkempia valokuvia myös heikossa valaistuksessa.

Huawei P Smart tärkeimmät tiedot:

  • Suoritin: Kirin 659
  • Näyttö: 5,65 tuuman 18:9 Full HD+ -näyttö
  • Muisti: 3 Gt RAM + 32 Gt ROM (muistikorttipaikka)
  • Kamerat: 13 + 2 MP pääkamera ja 8 MP etukamera
  • Akku: 3000 mAh
  • Käyttöjärjestelmä: Android 8.0 Oreo (EMUI 8.0)
  • Värit: sininen, musta, kulta
  • Muuta: sormenjälkilukija

Lähde: Huawei Suomi lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android