HuaweiYleinen

Huawei P50 paljastui uusista live-vuotokuvista – esillä myös jäätävä kameratoteutus

Huawein tulevista P50-malliston huippupuhelimista on jo aikaisemmin nähty 3D-mallinnuksiin pohjautuvia kuvia, mutta tällä kertaa Kiinassa on vuodettu nettiin kuvia todellisista Huawei P50 -puhelimista. Kuvissa nähtävät laitteet eivät ole toimivia yksilöitä, mutta ne näyttävät hyvin puhelimen ulkoisen toteutuksen pääpiirteet. Kuvat ovat peräisin luotettavista lähteistä, joten niiden voidaan olettaa olevan aitoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvat vahvistavat Huawei P50 -puhelimen etuosassa olevan näyttöpaneeli, jonka kehykset on pyritty minimoimaan. Lisäksi näytön yläkulmassa on varsin minimaalinen etukameraa varten tehty reikä. Kuvat vahvistavat näytön olevan kauttaaltaan tasainen ja puhelimen kyljet ovat valmistettu alumiinista. Puhelimen etuosassa nähdään lisäksi HarmonyOS-logo, joka viittaa Huawei P50:n saavan tuoreeltaan Huawein oman HarmonyOS-käyttöjärjestelmän.

Huawei P50:n takaosassa nähdään tuttu massiivinen kamera-alue, joka koostuu kahdesta suuresta ympyrästä, joiden välissä on LED-salamavalo. Kuvissa nähdään kummankin kahden suuremman ympyrän sisällä olevan kaksi kamerasensoria. Kuvissa puhelimesta on paljastunut kaksi väriversiota, jotka ovat musta ja valkoinen. Huaweilta odotetaan kuitenkin myös muita väriversioita.

Aikaisempien huhujen mukaan Huawei P50:n näyttö olisi kooltaan noin 6,3 tuumaa ja tehoista vastaisi mahdollisesti Kirin 9000 -järjestelmäpiiri. Huawei P50 -malliston puhelimien on odotettu olevan myös Huawein ensimmäisiä laitteita Sonyn kehittämällä IMX800-sensorilla. Pääkameran ohella Huawei P50 saa todennäköisesti ultralaajakulmakameran, telekameran sekä ToF-sensorin.

Huaweilla on ollut jo pitkään haasteita komponenttien saatavuuden kanssa, jonka takia Huawei P50 -puhelimien julkaisu on edelleen kysymysmerkki. Yleensä Huawei on esitellyt puhelimensa kevään aikana, mutta tuoreimpien tietojen mukaan Huawei P50 -puhelimien julkaisu tapahtuisi vasta touko-kesäkuussa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Weibo 1, Weibo 2

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei