AndroidHuaweiYleinen

Huawei P9:n vahva kysyntä nosti Huawein markkinaosuuden 8.5 prosenttiin

IMG_6351Kiinalaisen Huawein mukaan yhtiön uusimmat Huawei P9 sekä P9 Plus ovat saaneet hyvän vastaanoton markkinoilla. Huawein mukaan puhelimia on myyty maailmanlaajuisesti ensimmäisen kuuden viikon aikana 2.6 miljoonaa kappaletta. Uutuuspuhelimien vahva kysyntä on vahvistanut Huawein pysymistä kolmanneksi suosituimpana puhelinvalmistajana. Huawein markkinaosuus globaaleilla älypuhelinmarkkinoilla on yhtiön mukaan nyt 8.5 prosenttia. Suomessa Huawein markkinaosuus on jo yli 20 prosenttia.

Huawei on listannut myös muutaman maan, joissa P9-malleja on ostettu paljon. Näitä maita ovat Kiina, Ranska, Britannia sekä yllättäen myös Suomi kuuluu tähän joukkoon.

Huolimatta siitä, että Huawei P9 -mallit ovat tällä hetkellä markkinoiden parhaimpia puhelimia, niin Huawein aikomuksissa on julkaista tänä vuonna vielä uusi lippulaivapuhelin. Aiemmin tässä kuussa Huawei vahvisti, että uusi huippupuhelin on tulossa syksyllä, joka on yhteensopiva Googlen Daydream VR -konseptin kanssa. Daydream on Googlen Androidiin pohjautuva lisätyn todellisuuden alusta.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android