SamsungYleinen

Samsung Galaxy Buds+ -kuulokkeet saatetaan julkaista pian uudessa väriversiossa

Samsung julkaisi Galaxy Buds+ -kuulokkeet helmikuussa yhdessä Galaxy S20 -huippupuhelimien kanssa, jolloin nähtiin vain neljä väriversiota, jotka olivat musta, sininen, valkoinen ja punainen. Nyt Samsung on nähtävästi laajentamassa värivalikoimaa uudella versiolla, joka olisi niin sanottu Aura Blue.

Kuvia uudesta Aura Blue -väriversiosta on julkaissut tunnettu vuotaja Evan Blass. Kuvissa kuulokkeet ovat esillä jokaisesta kuvakulmasta katsottuna, mutta mitään muuta uutta ne eivät pääse paljastamaan, sillä kuulokkeiden odotetaan olevan täysin samanlaiset kuin markkinoilla jo olevat väriversiot. Toistaiseksi ei ole tiedossa, milloin uusi väriversio olisi tulossa myyntiin, mutta nähtävästi ainakin joillain markkina-alueilla Samsungin aikomuksena on laajentaa Galaxy Buds+ -kuulokkeiden valikoimaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Olemme SuomiMobiilissa jo testanneet Galaxy Buds+ -kuulokkeet ja arvostelun niistä voi käydä lukemassa tämän linkin takaa.

Galaxy Buds+ -kuulokkeiden akunkesto on jopa 11 tuntia yhdellä latauksella, sillä kummastakin kuulokkeesta löytyy erillinen 85 milliampeeritunnin akku. Itse kuulokkeiden kotelossa on myös 270 milliampeeritunnin akku, jolla kuulokkeet voidaan ladata pari kertaa tyhjästä täyteen. Äänentoistoa Samsung on pyrkinyt parantamaan uudella kaksisuuntaisella dynaamisella kaiuttimella, joka koostuu basso- ja diskanttikaiuttimista. Mikrofoneja kuulokkeissa on kolme kappaletta.

Hintaa Galaxy Buds+ -kuulokkeilla on Suomen markkinoilla 179 euroa ja ne ovat olleet myynnissä maaliskuusta lähtien.

Lähde: GSMArena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung