HuaweiYleinen

Huaweilta tulossa pian P Smart 2020 -puhelin – varusteltu tutuilla Googlen palveluilla

Huawei P Smart 2020

Huawei on nähtävästi julkaisemassa pian uuden P Smart 2020 -mallinimeä kantavan älypuhelimen. Vuodoistaan tunnettu WinFuture.de -sivusto on julkaissut tällä kertaa kuvia puhelimesta sekä paljastanut muutamia teknisiä yksityiskohtia. Huawei P Smart 2020 -mallissa tulee olemaan myös Googlen palvelut esiasennettuina.

Kyseessä ei kuitenkaan ole täysin uusi malli, vaan Huawei on uudistanut minimaalisesti viime vuoden Huawei P Smart 2019 -puhelinta sekä päättänyt tuoda uudistetun version myyntiin Huawei P Smart 2020 -mallinimen alla. Puhelimen näyttö on kooltaan 6,21 tuumaa ja sen tarkkuus yltää Full HD+ -tasolle. Tehoista vastaa Kirin 710F -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on nyt 4 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Tallennustilaa on mahdollista saada lisää microSD-muistikorttipaikan ansiosta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroihin Huawei ei ole koskenut, vaikka kamera-alueesta on tehty nykytrendien mukaisesti hieman kookkaampi. Huawei P Smart 2020 -puhelimessa on 13 megapikselin pääkamera sekä 2 megapikselin syvyysterävyyskamera. Etuosassa on 8 megapikselin kamerasensori.

Akunkesto on 3400 milliampeeritunnin akun varassa, jota ladataan tällä kertaa kuitenkin USB-C-tyypin latausliittimen kautta. Aikaisemmin puhelimessa oli micro-USB-liitin. Muita laitteen ominaisuuksia ovat perinteikäs sormenjälkilukija ja vanha Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmä. Vanhan käyttöjärjestelmän ansiosta Huawei on pystynyt säästämään myös tutut Googlen palvelut.

Toistaiseksi ei ole tiedossa koska Huawei P Smart 2020 tullaan julkaisemaan, mutta hinnoittelultaan se asettunee 200-220 euroon Euroopan markkinoilla. Väriversioina odotetaan olevan vihreä, revontuli ja musta.

Lähde: WinFuture.de

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei