HuaweiYleinen

Huawei toi myyntiin Suomessa punaiset FreeBuds 3 -kuulokkeet

Huawei FreeBuds 3 -kuulokkeiden väriversiot.

Huawei on laajentanut FreeBuds 3 -kuulokkeidensa värivalikoimaa Suomen markkinoilla. Uusi väriversio on punainen, kun aikaisemmin kuulokkeet ovat olleet tarjolla ainoastaan perinteisissä mustassa ja valkoisessa värissä. Alun perin Huawei esitteli uudet kuulokkeensa jo IFA 2019 -messuilla syyskuussa, ja nyt uusi punainen versio saatiin markkinoille sopivasti ystävänpäiväksi.

Langattomat Huawei FreeBuds 3 -kuulokkeet ovat hienovaraisesti suunniteltu ja ne toimitetaan pyöreässä kotelossa. Huawei FreeBuds 3 -kuulokkeet tarjoavat Huawein mukaan erinomaisen käyttökokemuksen ja pitävän tuntuman, ja ne ovat ensimmäiset langattomat kuulokkeet, joissa käytetään Huawein kehittämää Kirin A1 -piiriä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

FreeBuds 3 -kuulokkeissa on myös Bluetooth 5.1 -tekniikka sekä 4 tunnin akunkesto yhdellä latauksella. Itse kuulokkeissa on 30 milliampeeritunnin akku ja kotelosta löytyy 410 milliampeeritunnin akku, jonka avulla akunkesto voidaan nostaa jopa 20 tuntiin. Yksi kuuloke painaa Huawein mukaan 4,5 grammaa ja latauskotelo painaa 48 grammaa. FreeBuds 3 -kuulokkeiden yksi valttikortti on aktiivinen taustamelun vaimennus, jota ei monistakaan nappikuulokkeista löydy.

Kuulokkeet ovat nyt tarjolla siis kolmessa värissä, jotka ovat musta, valkoinen ja punainen. Kuulokkeiden hinta Suomessa on 179 euroa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei