AndroidHuaweiYleinen

Huawei toi Suomessa myyntiin uuden 64 gigatavun version Huawei P20 -puhelimesta 499 euron hintaan

Huawei ilmoitti tuoneensa Suomessa myyntiin 1. lokakuuta uusia versioita yhtiön keväällä esittelemästä Huawei P20 -älypuhelimesta. Uudessa versiossa on 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa sekä tarjolle tulevat väriversiot musta, sininen sekä Twilight. Huawein mukaan uusi versio maksaa 499 euroa.

”Huomattavaa Huawei P20 64 Gt -uutuudessa on se, että sen myötä Huawein ja Leican kehittämän linssiteknologia on saatavissa nyt alle 500 euron hintakategoriassa. DxOmarkin testissä huikeasti pärjännyt Huawei P20 64 Gt on hyvä esimerkki siitä, miten Huawei haluaa Make it Possible -sloganinsa mukaisesti että, uusin teknologia on mahdollisimman monen hyödynnettävissä”, toteaa Huawein kuluttajaliiketoimintayksikön teknologia-asiantuntija, CTA Jesse Kajes.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei P20 on varusteltu muun muassa 4 gigatavulla RAM-muistia, Kirin 970 -järjestelmäpiirillä sekä EMUI 8.1 -käyttöliittymällä. Puhelimen sisältä löytyy lisäksi 3400 milliampeeritunnin akku. Näyttö on puhelimessa 5,8 tuumaa ja sen tarkkuus on Full HD+ -tasoa.

SuomiMobiilin arvion Huawei P20 -puhelimesta voi käydä lukemassa täältä.

Lähde: Huawei Suomen lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android