AndroidOnePlusYleinen

Uudet luotettavat kuvat OnePlus 6T -puhelimesta julki

Saksalaisen WinFuture.de -sivuston toimittaja Roland Quandt on julkaissut artikkelin, jossa paljastetaan uusia kuvia OnePlus 6T -puhelimesta, joka julkaistaan todennäköisesti vielä lokakuun aikana. Uusia vuotokuvia voidaan pitää hyvin luotettavina ja niissä puhelin esiintyy kokonaisuudessaan.

Kuvien perusteella suuria muutoksia OnePlus 6T ei tule saamaan, jos verrataan kesällä esiteltyyn OnePlus 6 -malliin. Tarjolle tulevat jälleen väriversiot Midnight Black sekä Mirror Black. Kuvissa on nähtävissä, ettei sormenjälkilukijaa tulla enää näkemään laitteen takaosassa, vaan OnePlus on jo aikaisemmin kertonut upottaneensa sen kosketusnäyttöön. Laitteen etuosassa on nähtävissä entistä suurempi näyttö ja pienempi lovi, johon on sijoitettuna ainoastaan etukamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhujen mukaan OnePlus 6T -puhelimeen on lupa odottaa 6,41 tuuman AMOLED-näyttöä pienellä lovella sekä sormenjälkilukijalla. Näyttö on todennäköisesti Full HD+ -tasoinen ja suojattu Gorilla Glass 6 -lasilla. Tehoista vastaa Snapdragon 845 -piiri, joka löytyi myös OnePlus 6 -mallista. OnePlus 6T -puhelimesta on odotettavissa ainakin 6 ja 8 gigatavun RAM-muistilliset versiot sekä 64, 128 ja 256 gigatavun tallennustilalla varustellut versiot.

OnePlus on jo aikaisemmin vahvistanut, että OnePlus 6T ei tule enää saamaan perinteistä 3,5 mm kuulokeliitintä. Kameroiden osalta odotetaan kaksoispääkameraa, joka koostuisi 16 + 20 megapikselin sensoreista, kun taasen etupuolella olisi yksi 20 megapikselin selfie-kamera. Huhuissa akun kooksi odotetaan 3700 milliampeerituntia.

OnePlussan odotetaan julkaisevan uutuuspuhelimensa 17. lokakuuta.

Lähde: WinFuture.de

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android