HuaweiYleinen

Huawei tuo ensimmäisen MateStation S -pöytätietokoneensa saataville globaalisti

Huawei MateStation S

Huawei on julkaissut globaaleille markkinoille jäälleen uuden tuotekategorian, sillä nyt esitelty MateStation S on yhtiön ensimmäinen pöytätietokone. Jo aikaisemmin Huawei esitteli ensimmäisen 23,8 tuuman kokoisen tietokoneille tarkoitetun näytön Euroopassa, joten pöytätietokone on luonnollinen jatke. Uusien tuotekategorioiden tuominen globaaleille markkinoille johtuu todennäköisesti puhelinliiketoiminnan haasteista.

Uusi Huawei MateStation S on esitelty ensimmäisillä markkinoilla globaalisti, mutta toistaiseksi tarkkoja hinta- tai saatavuustietoja ei ole paljastettu. Tietokoneessa on AMD Ryzen 5 4600G -prosessori, 8 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua SSD-tallennustilaa. Huawei on varustellut MateStation S -tietokoneen kuulokeliittimellä, HDMI-portilla, 2x USB 3.2 -liittimellä, 2x USB 2.0 -liittimellä sekä RJ45-portilla. Tietokoneessa on Bluetooth 5.0- ja Wi-Fi-yhteystuet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

MateStation S hyödyntää käyttöjärjestelmänä Microsoftin Windows 10 Home -versiota. Huawein mukaan tietokoneen mitat ovat 93 x 93 x 315,5 millimetriä ja painoksi on ilmoitettu 4,2 kilogrammaa. Huawei on esitellyt MateStation S:n vain yhdessä väriversiossa ja se on harmaa Space Gray. Tietokoneen kaveriksi on esitelty myös Huawei Ultra-Slim Wired Keyboard -näppäimistö, jossa on integroitu sormenjälkilukija sekä tuki Huawei Share -pikajaolle.

Lähde: Huawei MateStation S -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei