HuaweiYleinen

Vuotokuvat paljastivat Huawei P50 Pro -puhelimen – takaosassa erikoinen kameratoteutus

Huawei P50 Pro

Varsin luotettavista vuodoistaan tunnettu Steve Hemmerstoffer tai tutummin OnLeaks on jälleen julkaissut kuvia toistaiseksi julkaisemattomasta puhelimesta. Tällä kertaa vuodon kohteena on kiinalaisvalmistaja Huawein tuleva huippuluokan puhelin, jonka odotetaan kantavan nimeä Huawei P50 Pro. Uudet vuotokuvat paljastavat tulevassa huippupuhelimessa olevan erittäin mielenkiintoinen kameratoteutus.

Tietojen mukaan Huawei P50 Pro olisi valmistettu alumiinikehyksestä sekä lasipinnoista. Puhelimen mitoiksi on vuodossa ilmoitettu 159 x 73 x 8,6 millimetriä. Tietojen mukaan laitteessa olisi myös 6,6 tuuman reunoilta kaartuva näyttöpaneeli, jossa on keskitetysti yksi kamerasensori. Lisäksi muita laitteen tietoja kerrotaan olevan näytönalainen sormenjälkilukija sekä stereokaiuttimet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei P50 Pro

Kuvista nähdään laitteen etuosassa olevan hyvin minimaalisilla kehyksillä varusteltu näyttöpaneeli ja puhelimen oikeassa reunassa on virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet. Mielenkiintoinen yksityiskohta puhelimessa löytyy takaosan kameroista. Vuotokuvissa nähdään kamera-alue, jossa on vain kaksi erittäin suurta ympyrää, joiden välissä on LED-salamavalo. Todennäköisesti kamera-alueesta löytyy useita kamerasensoreita, mutta ne on niputettu yhteen suurempien ympyröiden sisälle.

Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin Huawei P50 Pro -puhelin tullaan julkaisemaan, mutta huhuissa on puhuttu huhtikuun jälkipuoliskosta. Huawei P50 -sarjan puhelimien julkaisu saattaa olla hyvin rajallinen, sillä Huaweilla on edelleen valtavasti haasteita lippulaivapuhelimiensa komponenttien kanssa, joten uudet Huawein puhelimet saattavat jäädä vain Kiinan markkinoiden herkuksi.

Lähde: Voice.com (Steve Hemmerstoffer)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei