HuaweiYleinen

Huawei työstää tehokasta 90 watin pikalatausta

Kiinasta kantautuvien tietojen mukaan Huawei olisi työstämässä uutta 90 watin tehoista pikalatausta. Aikaisemmin Huaweilta on nähty korkeintaan 66 watin pikalatausratkaisuja, ja monet kilpailijat tarjoavat jo selvästi tehokkaampia pikalatauksia.

66 watin pikalataus on ollut Huawein laitteissa monesti nopeampi kuin kilpailijoiden tehokkaammat pikalataukset. Tehokas pikalataus nähtiin viimeksi Huawei Nova 8i -älypuhelimessa, jonka 4300 milliampeeritunnin akku latautuu 66 watin latauksella tyhjästä täyteen vain 38 minuutissa. Toistaiseksi 90 watin pikalatauksesta ei tiedetä juurikaan mitään, mutta sitä odotetaan tulevaisuudessa Huawein laitteisiin. Nähtävästi Huawei P50 -sarjan puhelimissa sitä ei tulla näkemään, sillä sertifiointitiedot ovat paljastaneet laitteissa olevan 66 watin pikalataus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei P50 -sarjan johonkin malliin 90 watin pikalataus toki saattaa olla tulossa, jos Huawei on kehittänyt useampia versioita laitteista. Huaweilla on tällä hetkellä haasteita uutuuspuhelimien valmistuksen kanssa, sillä yhtiö kärsii valtavasti Yhdysvaltojen asettamista rajoitteista. Huawei P50 -sarjan odotetaan olevan Huawein tämän vuoden ainoa huippuluokan julkaisu, sillä raporttien mukaan Mate 50 -sarjaa ei tultaisi tänä vuonna näkemään.

Huawein tiedetään testanneen useita erilaisia latausratkaisuja, ja yhtiö on aikaisemmin vahvistanut kehittäneensä 120 ja 200 watin pikalatauksia. Huaweista irtautunut Honor julkaisi hiljattain uudet Honor 50 -sarjan puhelimet, joissa nähtiin tehokas 100 watin pikalataus. Todennäköisesti lataustekniikka oli kehitetty jo aikaisemmin Huawein alaisuudessa.

Lähde: Weibo (kiinaksi)  

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei