OnePlusYleinen

OnePlus Nord 2:n etuosa paljastui, ensimmäiset tuotekuvat vuotivat!

OnePlus Nord 2:n etuosa. / Kuva: 91mobiles.com

OnePlus on vahvistanut julkaisevansa uuden OnePlus Nord 2 -älypuhelimen 22. heinäkuuta, eli reilun viikon päästä. Puhelimen on kerrottu saavan MediaTekin kehittämän Dimensity 1200-AI -järjestelmäpiirin ja mukana pitäisi olla myös 6,43 tuuman ja 90 hertsin AMOLED-näyttöpaneeli. Nyt 91mobiles.com-sivusto on saanut käsiinsä ensimmäiset tuotekuvat julkaisemattomasta puhelimesta.

Uusissa kuvissa OnePlus Nord 2 on esillä etuosasta katsottuna, joten vuotokuvat eivät pääse vielä vahvistamaan laitteen takaosan toteutusta. Kuvat paljastavat selvästi puhelimen etuosan toteutuksen, jonka kohokohtia ovat nähtävästi kapeat kehykset sekä etukameraa varten tehty reikä. Kuvista voidaan nähdä laitteen vasemmassa kyljessä olevan äänenvoimakkuuspainikkeet ja oikeassa reunassa virtapainike sekä Alert Slider -kytkin. Suurin muutos etuosassa on nähtävästi reikä yhtä kameraa varten, kun edeltäjäversiosta löytyi kaksi etukameraa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemmin vahvistettiin puhelimessa olevan MediaTekin kehittämä Dimensity 1200-AI -järjestelmäpiiri, joka tarjoaa huippuluokan suorituskykyä sekä päivitettyjä tekoälyominaisuuksia. Huhujen mukaan OnePlus Nord 2 -puhelimeen olisi lupa odottaa 8 tai 12 gigatavua RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. OnePlus Nord 2 -malliin on vuotojen mukaan odotettavissa myös 4500 milliampeeritunnin akku sekä 30 tai 65 watin tehoinen pikalataus.

Takaosan kameratoteutuksen pitäisi olla muotoilultaan varsin samanlainen OnePlus 9 Pron kanssa, mutta salama on hieman alempana. OnePlus Nord 2:n kamera tulee koostumaan huhujen mukaan 50 megapikselin tasoisesta Sony IMX766 -kamerasensorista, jonka rinnalla on 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin kolmas kamera. Etuosassa kerrotaan olevan yksi 32 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Uusi OnePlus Nord 2 tullaan julkaisemaan 22. heinäkuuta, ja todennäköisesti ennen julkaisua puhelimesta kuullaan lisätietoja. OnePlus on vahvistanut julkaisevansa uutuuspuhelimen rinnalla myös OnePlus Buds Pro -kuulokkeet.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus