HuaweiYleinen

Huawei vahvisti: Mate30 RS Porsche Design julkaistaan ensi viikolla

Huawei Mate30 RS julkaistaan ensi viikolla.

Huawei tulee ensi viikolla julkaisemaan uudet Mate30 -malliston älypuhelimet Saksassa järjestettävässä tilaisuudessa. Julkaisu tapahtuu torstaina 19. syyskuuta, vaikka uutuuspuhelimia kohtaan on edelleen suuria kysymysmerkkejä. Tilaisuudessa on tähän asti odotettu ainakin Mate30 Pro- ja Mate30 -puhelimia sekä Huawei Watch GT 2 -älykelloa, mutta nyt Huawei on vihjannut myös kolmannesta uutuuspuhelimesta.

Tilaisuudessa tullaan julkaisemaan myöskin Mate30 RS, joka kuuluu premium-luokan Porsche Design -tuotekategoriaan. Huawei on julkaissut Twitterissä lyhyen vihjailevan videon, jossa kerrotaan Mate30 RS -puhelimen olevan tulossa ensi viikolla. Perusominaisuuksiltaan Mate30 RS:n odotetaan olevan pitkälti samanlainen kuin Mate30 Pron, joka on varusteltu Kirin 990 -järjestelmäpiirillä, reunoilta kaartuvalla näytöllä sekä neloiskameralla. Kalliimpaan Mate30 RS Porsche Design -versioon odotetaan selvästi tyylitellympää designia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Todennäköisesti uutuuspuhelin tulee maksamaan myös maltaita. Viime vuonna Huawei julkaisi Mate20 RS -version, joka oli varusteltu nahkaisella takakuorella ja suuremmilla muistivarianteilla. Puhelimen halvimman version hinta nousi 1695 euroon ja kallein versio maksoi jopa 2095 euroa. Suomessa Huawei ei ole suuremmin tuonut myyntiin Porsche Design -tuotteitaan, vaan ne ovat olleet myynnissä valikoiduilla markkinoilla. Mate30 RS -version odotetaan maksavan myös vähintään yhtä paljon kuin edeltäjänsä.

Lähde: Huawei Mobile (Twitter)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei